Drie vloer soorten die je waarschijnlijk

nog niet kende

Wanneer jij net een nieuw huis hebt gekocht of je huidige woning een make over wil geven, zijn er vele dingen die je kunt doen om verandering teweeg te brengen. Waar sommige mensen kiezen voor een nieuw interieur, gaan anderen juist voor een andere vloer aanbrengen. Daarbij heb je uit veel opties te kiezen. Maar er zijn ook via plekken als Vloerbezorgd.nl enkele interessante vloersoorten die je waarschijnlijk nog niet kende. Wil jij graag leren welke soorten dit zijn? Hieronder bespreken we de drie beste types uit deze categorie. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt qua nieuwe vloersoort voor je woning.

Sloophout laminaat vloeren

De eerste vloersoort die wij bespreken, is sloophout laminaat vloeren. Deze vloer wordt gemaakt van gerecycled hout dat afkomstig is van oude kasten, bedden of meubels. Dit type vloersoort heeft een karakteristieke uitstraling waardoor je interieur er zeer uniek uitziet. Het is tevens een duurzame vloersoort die lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is deze vloersoort betaalbaar. Wanneer jij dus op zoek bent naar een origineel en duurzaam type vloer, dan is sloophout laminaat wellicht iets voor jou.

Coretec PVC

Ten tweede kun je kiezen voor Coretec PVC. Dit is een waterdichte en milieuvriendelijke type vloer dat bestaat uit verschillende lagen om de stevigheid te verhogen. Daarnaast heeft het een klassieke look en voelt het aangenaam aan onder de voeten. Maar het mooiste is dat Coretec PVC gemakkelijk te onderhouden is. Het vergt geen speciale producten of technieken om er voor te zorgen dat dit type vloer schoon en stevig blijft. Dit is dan ook zeker een optie om te overwegen.

Een eiken maatparket

Tot slot is er de optie van een eiken maatparket. Deze vloersoort is gemaakt van natuurlijk hout dat op maat wordt gekapt om de perfecte look te krijgen. Eiken maatparket staat bekend om zijn elegantie en robuustheid. Er is een breed scala aan kleuren en texturen waaruit je kunt kiezen. Het is tevens een vloersoort die lang meegaat. Echter, deze optie is wel de duurste van alle drie. Kijk daarom goed naar alle opties voor je een keuze maakt.

Er zijn dus verschillende interessante vloersoorten waaruit je kan kiezen als het gaat om het renoveren van je woning. Zoals hierboven beschreven, zijn sloophout laminaat vloeren, Coretec PVC en eiken maatparket allemaal interessante opties. Kies de beste keuze die past bij jouw budget en wensen. Zo zorg je ervoor dat je nieuwe vloer er perfect uitziet en lang meegaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist