DESSO Asteranne collectie

4 nieuwe kleurconcepten

De DESSO Asteranne tapijt- en Vloerkleed op Maat collectie is een designklassieker in  textiele vloeren met 37 actuele kleuren, onderverdeeld in de vier kleurconcepten; Natural Haven, Walking on Clouds, Intensified en Color Accents. Deze werelden passen bij de nieuwste woontrends en jouw persoonlijke woonstijl. Door de compacte structuur en gesneden pool creëer je met DESSO Asteranne een luxe velours-look. De vleug is onmiskenbaar exclusief en geeft het totale interieur een rijke en warme uitstraling.

NEUTRALE BASIS WARMT OP MET ASTERANNE
De nieuwe Asteranne collectie biedt keuze uit 37 tijdloze, naturelle en moderne kleuren die perfect passen bij de basis in elk interieur van nu. Materialen zoals beton, natuursteen, glas, staal en hout zien er in architectuur prachtig uit maar zijn in de  gevoelsbeleving niet ‘warm, luxe en comfortabel’. Daar zijn zachte materialen voor nodig die warmte en het comfort brengen.

ONTDEK HET INSPIRATIEBOEK
In het Asteranne inspiratieboek ontdek je 4 verschillende manieren om kleur te gebruiken en te combineren in het interieur. Voor elke woonstijl is er wel een passende kleur te vinden. Met behulp van de vier kleurconcepten krijg je inspiratie voor de toepassing in verschillende interieurs. Er zijn naturel tinten, variërend van licht tot donker, passend bij een op de natuur geïnspireerd interieur. De fellere kleuren en pastelkleuren haken in op het nieuwe moderne wonen waarin gedurfd kleurgebruik de persoonlijke sfeer versterkt. De vollere kleuren zijn geschikt voor een modern-klassieke inrichting in ‘boutique hotel’ sfeer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist