COREtec Floors

Luxe mag gerust wat langer zijn

Een luxueuze vloer? De kans is groot dat je denkt aan de warme look van parket. En vooral aan luxueus lange planken. Je geeft met zo’n XL-plank ruimtegevoel aan de plaatsen waarin je leeft en werkt. Vanaf nu combineer je die luxe met een andere weelde: die van makkelijk onderhoud.

Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust”, zegt Thibault Lanchon, Quality Manager bij COREtec® Floors. “Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer. En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan.” Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec® Floors.

Premium ondersteuning + bescherming
Wat voegt deze XL-END-collectie nog toe? “De planken zijn maar liefst 2,1 meter lang. Dat is echt wel uitzonderlijk”, vult Lanchon aan. “Ze zijn ook 1,5 cm dik. De extra dikke kern geeft premium-ondersteuning aan de lange planken.” Ook bovenop krijg je luxe-bescherming: de slijtlaag van 0,8 mm is nog 60% dikker dan bij de andere CORtec®-collecties. Dat zet jouw vloer in de champions league van duurzaamheid.

Luxe die je kan horen (of juist niet)
“Als je op laminaat loopt, dan herken je die goedkope tik-tak-klank” vertelt Lanchon. “Het valt je meteen op dat deze XL-END-planken wél mooi geluiden dempen.” Dat lijkt simpel, maar dat is het niet. Het is de gepatenteerde Soundcore-technologie in de kern van je vloer die dat mogelijk maakt. Luxe zie je dus niet alleen, je hoort het ook.

En de plaatsing? Zelfs die is luxe.
Je vond bij COREtec® Floors al hoogwaardige klikvloeren. Ze combineren het beste van vinyl met daaronder een uiterst stabiele kern. Dat maakt je vloer compleet waterproof. Je legt de planken dus ook mooi door in je badkamer.

Onderaan je XL-END-planken vind je een kurklaag. Ook die is extra dik. Je vangt er oneffenheden mee op van de bestaande vloer. Een afzonderlijke onderlaag is compleet overbodig. Dat geldt ook als je XL-END legt op een nieuwe chappe of cementdekvloer. Zodra je op die nieuwe vloer mag lopen, mogen ook de planken erop. Dat is direct genieten van luxe.

Luxe is in de kern heel eenvoudig
De XL-END-reeks vind je uitsluitend bij je speciaalzaak. De vloer is makkelijk te leggen, maar het advies van een vakman maakt deze vloer nog beter.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist