Goed beveiligd

door een vakkundig slotenmaker

Inbraakpreventie is geen overbodige luxe meer. Jaarlijks is er bij 1 op de 32 woning sprake van een poging tot inbraak. Het is daarom belangrijk dat je goed in beeld hebt hoe eenvoudig een deur gekraakt kan worden. Denk daarbij niet alleen aan de deur zelf maar vooral ook aan het slot en de scharnieren. Laat dus preventief alle sloten checken door een erkend slotenmaker. De slotenmaker kan je bovendien helpen als je jezelf buitengesloten hebt en dan verlegen zit om een spoedreparatie. Er is in de directe omgeving meestal wel een klusser te vinden die ook sloten kan maken, maar een echt professionele slotenmaker is degene die je moet hebben als je je huis echt goed wilt beveiligen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een slotenmaker Dordrecht, Nieuwegein of Utrecht let er dan vooral op of deze erkend is.

Politiekeurmerk
Inbraakpreventie maar ook andere maatregelen die er zijn om je huis te beveiligen zijn extra diensten die je van de slotenmaker Dordrecht mag verwachten. Een erkend slotenmaker werkt met goed hang- en sluitwerk dat voorzien is van het politiekeurmerk SKG. Het hang- en sluitwerk is verdeeld in 2 klassen en kunnen in combinatie met aanvullende preventiemaatregelen reden zijn om uw premie van de verzekering gunstig aan te laten passen. Maar de slotenmaker Dordrecht beveiligt je huis ook met verschillende op maat gemaakte opties zoals een speciale anti-inbraakstrip, aangepaste deursloten, en brievenbusbeveiligers. Uiteraard is ook goed onderhoud belangrijk omdat er dan geen overmatige slijtage plaatsvindt en de deuren en ramen goed gesloten blijven.

Beveilig de schuifpui
Diverse moderne huizen zijn voorzien van een schuifpui. Het is een onderdeel van een huis at vaak wordt overgeslagen bij de beveiliging terwijl een schuifpui juist zeer inbraakgevoelig is. Het gebruikte cilinderslot is namelijk eenvoudig te verwijderen waardoor het installeren van een kerntrekbeveiliging verstandig is. Afhankelijk van het soort schuifpui kun je dit combineren met een optilbeveiliging of schuifpuibalk met politiekeurmerk. Verder is ook hierbij het onderhoud van het sluitsysteem door een erkend slotenmaker zoals de slotenmaker Dordrecht essentieel.

Schade na inbraak
Heb je dan toch de pech dat er is ingebroken dan is wel zo fijn dat de overlast zo snel mogelijk wordt opgelost. De slotenmaker Dordrecht kan eventueel zorgen voor een tijdelijke afdichting zonder dat je last hebt vervelende gevolgen achteraf. Tevens kan een erkend slotenmaker het slot repareren en de schade verhelpen. Maar ook als er niet is ingebroken kan het verstandig zijn een nieuwe slot te plaatsen, zoals na een verhuizing. De slotenmaker Dordrecht adviseert je op diverse gebieden.

Een spoedreparatie
Vaak is het inzetten van een slotenmaker een ad hoc situatie. Een spoedreparatie wordt door de slotenmaker Dordrecht snel opgelost aangezien hij de meest gangbare sloten op uw locatie beschikbaar heeft. Soms slechts door het vervangen van de cilinder maar ook als blijkt dat het gehele slot vervangen moet worden door slijtage of een andere oorzaak. Aan zulke strenge eisen beantwoordt slotenmaker Dordrecht zelf ook. Een goede slotenmaker moet aan de strenge voorwaarden voldoen betreft veiligheid, garanties en kwaliteit. Het certificaat van de slotenmaker Dordrecht geeft je deze zekerheid. Jouw veiligheid is in goede handen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist