Satel DRAADLOOS BEVEILIGINGSSYSTEEM

ABAX serie

Het tweeweg draadloze Abax beveiligingssysteem van Satel heeft nu tot maar liefst 500 meter bereik in open veld. De Abax serie maakt gebruik van tweeweg communicatie als oplossing voor veel bestaande problemen en is geschikt voor bekabelde systemen zoals de Satel InteGra en Versa inbraakcentrales. Het zeer stabiele systeem biedt o.a. draadloze magneetcontacten, draadloze bewegingsmelders en draadloze temperatuurmeters. Wat het systeem uniek maakt, is dat het in open veld een bereik van maar liefst 500 meter heeft.

Bij de ontwikkeling van het Abax systeem is als doel gesteld om het hoogste beveiligingsniveau te combineren met de mogelijkheden van een draadloos systeem; dit was tot op dat moment alleen mogelijk voor bekabelde systemen. Door gebruik te maken van het innovatieve bi-directionele concept is dit doel bereikt en introduceert Osec het Abax tweeweg draadloze beveiligingssysteem. Het draadloze Abax systeem is speciaal ontworpen om bekabelde inbraaksystemen uit te breiden met draadloze componenten, met behoud van het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Dit zorgt er voor dat het systeem niet alleen veel vrijheid geeft, maar dit maakt het systeem tevens bijzonder betrouwbaar en stabiel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist