Jablotron 100

Alarmsysteem

Het Jablotron 100 alarmsysteem is niet heel eenvoudig zelf te monteren. Het configureren en de firmware update zijn best lastig. Dit werkt vaak niet zoals in de handleiding vermeld staat. Omdat het JA100 alarmsysteem nog deels in ontwikkeling is. Regelmatig komen er nieuwe onderdelen. Het inlezen van draadloze onderdelen gaat soms wat moeizaam. Bij voorkeur moet het JA100 alarmsystemen geleverd worden inclusief een vakkundige montage. Dan bent u er als klant ook zeker van dat het allemaal naar behoren en vooral betrouwbaar werkt. En laat dat nu juist het belangrijkste aspect van een alarminstallatie zijn.

DE OFFICIËLE APP (MYJABLOTRON)
Deze Jablotron app is speciaal voor het Jablotron 100 alarmsysteem ontwikkeld. Echter is deze ook beschikbaar voor het Jablotron Oasis alarmsysteem met JA82Y GSM module (v.a 01-01-2014) Ons advies is om een centrale met LAN aansluiting te gebruiken (JA106K(R)) of de nieuwe kleinere JA101KR LAN. De LAN aansluiting van het alarmsysteem is verbonden met uw modem het dataverkeer voor de APP. Zal dan via uw modem verlopen. Echter een simkaart blijft altijd noodzakelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist