Ground Perimeter System

Veilig in uw villa

Uw huis en auto zijn volledig beveiligd. Maar wat als de inbreker met geweld u dwingt de sleutel te overhandigen? Laat u niet overvallen. Spullen zijn vervangbaar, een veilig gevoel niet.

Uw villa is een onneembare vesting.
Zegt u. Overal hangen bewegingsensors, camera’s en in iedere kamer zit een alarmknop. U zit veilig. Denkt u. “Maar als de inbrekers binnen zijn, is het dan niet al te laat?” Merkt Hub Maas, directeur GPS Perimeter en beveiligingsexpert, terecht op. “Tegenwoordig is de beveiliging van auto’s en huizen zo goed, dat de dieven gewoon aanbellen en de spullen opeisen. Daarbij schieten ze eerst in je voet en vragen dan pas naar de sleutel. Homejacking heet dat.’’ Zo komen ze toch nog die goed beveiligde villa en kluis binnen, of de wagen met high-tech alarm op de oprijlaan. Een aanval op mensen zelf komt steeds vaker voor, ook in Nederland, weet Maas. “Al is er niets te halen, mensen hoeven maar te denken dat er wat te halen valt. Natuurlijk is het vervelend als eigendommen worden gestolen. Maar nog vervelender is het trauma overgehouden aan homejacking. Dat neemt iemand  zijn leven lang mee. Voorkom dusdie confrontatie is ons advies.”

Om die confrontatie te vermijden kan het beste het terrein rondom de villa beveiligd worden. Niemand wil echter prikkeldraad en scheermesjes, of een torenhoge betonnen muur rond de tuin. Maas: “Zeker in Nederland houden we van een open karakter en veel groen. We hebben niet voor niets grote ramen en graag de gordijnen open.” Een onzichtbaar systeem zorgt dat mensen met de verkeerde intenties niet weten dat ze worden geregistreerd  waardoor ze het systeem dus ook moeilijk kunnen omzeilen, of uitschakelen.

Het Ground Perimeter System (GPS) is een systeem dat rondom het huis onder de grond wordt aangelegd en daardoor aan het oog wordt onttrokken. Deze slangen met een speciale vloeistof registreren trillingen en druk veroorzaakt door mensen. Maas: “Hierdoor kan vroegtijdig het gevaar worden gesignaleerd en is de tijd om uzelf in veiligheid te brengen in bijvoorbeeld een save room of beveiligde ruimte.” Van daaruit kan 112 worden gebeld, waardoor de politie ter plaatse komt. Met verborgen signalering zoals een knipperende tuinlamp kan de eigenaar al van buitenaf zien of er onraad is, of dat het systeem in- of uitgeschakeld staat. Een speciale app op de telefoon vergemakkelijkt het gebruik. Bovendien is dit systeem makkelijk in onderhoud en niet gevoelig voor weersomstandigheden, of knaagdieren. En, niet onbelangrijk: het systeem is niet te detecteren, omdat het vloeistof is. Onzichtbaar dus, zelfs ónder de grond. “Het Ground Perimeter System geeft niet alleen dat veilige gevoel, maar ook daadwerkelijke veiligheid.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist