Elektronische beveiliging woning

kan veel ellende besparen

Helaas is het inbrekersgilde weer actief. Ook in het nieuwe jaar is het aantal inbraken weer flink gestegen. Hang- en sluitwerk maakt het de inbreker weliswaar moeilijker om binnen te komen, maar eenmaal binnen heeft men vrij spel. Elektronische beveiliging biedt daarom een uitstekende aanvulling op de totale beveiliging van uw woonhuis.

Waarom elektronisch beveiligen?
Naast een korting op de verzekeringspremie geeft de aanwezigheid van een alarmsysteem de bewoner(s) een gevoel van echte veiligheid. Geef inbrekers geen kans en kies voor de optimale beveiliging van uw huis met de nieuwe AlphaVision ML centrale van Alphatronics.

Meer dan beveiliging alleen
De AlphaVision ML biedt u als modern alarmsysteem naast bescherming tegen inbraak meer mogelijkheden voor het vergroten van de veiligheid in huis.

Zo heeft het voorkomen dan wel het op tijd signaleren van brand of een gaslekkage natuurlijk de hoogste prioriteit. Het maakt hierbij niet uit of het alarmsysteem in of uitgeschakeld staat. Met behulp van (draadloze) rook-, gas- of koolmonoxidemelders waakt het systeem 24 uur per dag actief over het huis en haar bewoners.

Optimaal bedieningsgemak
De nieuwe AlphaVision ML centrale van Alphatronics biedt de eindgebruiker ongekende bedieningsmogelijkheden. Het systeem is standaard voorzien van een geïntegreerde IP kiezer en een compleet nieuwe design bedieningspaneel, wat in geen enkel woonhuis zal misstaan.

Alle gebruikersfuncties kunnen zeer eenvoudig via het bedieningspaneel worden uitgevoerd. Begin 2013 zal er tevens een App beschikbaar komen voor de smartphone om het alarmsysteem op afstand in en uit te kunnen schakelen.

Daarnaast biedt de AlphaVision ML centrale uitgebreide mogelijkheden op het gebied van SMS tekstberichten, spraakondersteuning bij bediening of het draadloos in- en uitschakelen van uw installatie met een keyfob handzender of proximity pas.

Het gemak van draadloze beveiliging
Het alarmsysteem kan natuurlijk ook draadloos worden uitgebreid. Dit is ideaal voor situaties waar bekabeling niet gewenst of niet mogelijk is. De snelle installatietijd en de vrijwaring van hak- en breekwerk onderstrepen het gemak van draadloze beveiliging.

In Nederland geproduceerd
Het merk AlphaVision staat al meer dan 35 jaar garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de komst van de nieuwe AlphaVision ML centrale wordt deze traditie probleemloos voortgezet. Hightech techniek in combinatie met de modernste productietechnieken zorgen voor een optimale productkwaliteit.

Goed advies via de installateur
Beveiligen is vakwerk, dat begint met goed advies. De erkende beveiligingsinstallateur kan u precies uitleggen hoe uw woning het best beveiligd kan worden. De AlphaVision ML centrale is leverbaar in een aantal productvarianten, zodat voor elke woon- en werksituatie een passende beveiligingsoplossing kan worden geboden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist