Abus beveiliging

videorecorder met tribride technologie

De nieuwe HDVR-videobewakingsrecorder van ABUS ondersteunt voor het eerst analoge, IP- en HD-SDI-camera's in één systeem. De klant profiteert zo van alle voordelen van ultramoderne videobewaking, zonder zich vast te pinnen op een bepaalde technologie. Met behulp van een zelfontwikkelde online-configurator kan de HDVR op basis van meer dan 250 vrij selecteerbare set-ups in enkele stappen aan de individuele projecteisen worden aangepast.

In de nieuwe high-end videobewakingsrecorder van ABUS komen ultramoderne techniek en maximale veelzijdigheid bij elkaar. Als tribride videorecorder kan hij analoge, IP- en HD-SDI-signalen, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van videobewaking, verwerken.

Alles is mogelijk: één apparaat voor analoge-, IP- en HD-SDI-camera's In de complete klasse van de ABUS HDVR zijn tot zelfs 64 analoge of 24 IP- of 16 HD-SDI-kanalen beschikbaar. Er kunnen bijvoorbeeld tot zelfs 64 analoge camera's of alternatief 16 IP-camera's met 32 analoge camera's gecombineerd worden – afhankelijk van de behoefte en het gebruiksdoel. Door de van de betreffende cameratechnologie onafhankelijke vrije systeemconfiguratie kan een HDVR meteen meerdere traditionele stand-alone recordersystemen vervangen. Dankzij de mogelijke HD-resolutie op alle kanalen zijn er bovendien tot bijna vijf keer minder camera's nodig vergeleken met standaard VGA camera's.

Ultramoderne recorder-architectuur met Intel Core i7 processor De ABUS HDVR is ontworpen voor professioneel continugebruik. Duurzame industriële componenten, een innovatief koelmanagement en permanente storingsbewaking zorgen continu voor eenvoudig opnemen.

In de ABUS HDVR is de ultramoderne Intel-Core-i7-processorgeneratie toonaangevend. Dankzij de enorme capaciteit van deze high-end processors worden rekenintensieve IP-videosignalen met maximale snelheid en veiligheid verwerkt. HD-opname in realtime bij een maximaal aantal kanalen stelt hoge eisen aan de geheugencapaciteit. Daarom beschikt de HDVR over een capaciteit van max. acht TB, die met vier harde schijven van elk twee TB wordt bereikt. Indien er minder geheugen nodig is, worden er minder schijven geconfigureerd – niet-gereserveerde HDD-slots kunnen desgewenst worden toegevoegd. Een RAID-systeem dat meerdere harde schijven tot een logisch systeem samenvoegt en redundant gegevensbeheer (dubbele gegevens resp. pariteitsgegevens) mogelijk maakt, zorgt voor maximale uitval- en gegevensveiligheid. Veiligheidsniveau RAID 1, 5 of 10 naar keuze.

Videomanagementsoftware VMS 7 zet de standaard De geïntegreerde ABUS videomanagementsoftware VMS 7 – betrouwbare kwaliteit – scoort met hoge veiligheidsstandaards bij gelijktijdige gebruiksvriendelijkheid. De toegang op afstand tot nevenaansluitingen is al geïntegreerd. Top-systeemstabiliteit bij continugebruik en flexibele uitbreidbaarheid bij camera's en geheugencapaciteit maken het systeem toekomstbestendig en garanderen zo optimale investeringszekerheid.

Op maat gemaakt Met de gratis HDVR-configurator-online-tool kunnen installateurs hun individuele HDVR zelf samenstellen, afhankelijk van de eisen waaraan het apparaat moet voldoen. Op basis van een HDVR-basisvariant bepaalt de installateur de belangrijkste hardwarecomponenten zoals videobewakingskaarten, harde schijven en RAID-configuratie zelf. Op basis van meer dan 250 mogelijke combinaties wordt dan door degelijk handwerk de precies passende recorder binnen enkele dagen samengesteld.

Productoffensief tot de herfst De HDVR is per direct in twee varianten leverbaar. De apparaten kunnen analoge en IP-signalen of HD-SDI- en IP-signalen opnemen. Op de vakbeurs Security in Essen wordt een ABUS HDVR gepresenteerd, waarin alle drie videotechnologieën zijn geïntegreerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist