Rope lamp

Het touw in handen

Eerder vormde opgerold touw de inspiratie voor de lampencollectie Rope van blomus. De lampencollectie is uitgebreid met twee bijpassende bijzettafels voor buiten. Deze zijn perfect voor het terras, balkon of tuin.

Rope lamp
De mobiele LED lamp Rope is een succesvolle combinatie van vakmanschap en moderne technologie. Eenmaal aan ontstaat er ware magie. Er verschijnt een mooie schaduw in directe omgeving en de drie verschillende lichtlevels zorgen voor verschillende sferen.  En zoals de meeste lampen uit de blomus collectie, is Rope ontworpen voor vele toepassingen. Het opladen van de lamp duurt circa 2-3 uur en daarna brandt hij ongeveer 10-26 uur, afhankelijk van de sterkte.

Rope tafels
De Rope tafels, ontworpen door het Duitse designduo kaschkasch, hebben dezelfde warm grijze kleur, de opvallende voet met opgerolde touwen zoals de lampen en hebben een massief metalen ronde bovenkant. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten zodat je een rustige buitenruimte kunt creëren die precies past bij jouw behoeften

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist