Buitenlampen met sensor

Veilig en sfeerverhogend

Zeker in deze donkere tijden is een goede buitenverlichting van groot belang. Het is natuurlijk wel zo handig als je zonder te struikelen je voordeur kunt bereiken en niet op de tast het sleutelt hoeft te vinden. Je kunt buitenverlichting echter ook gebruiken om de uitstraling van je woning te verbeteren en bepaalde accenten in je tuin uit te lichten. Bovendien heeft goede buitenverlichting een afschrikkende werking op inbrekers.

Veilig en zuinig
Een buitenlamp met sensor heeft verschillende voordelen. Je hoeft de lamp niet zelf aan- of uit te schakelen. Er zijn 2 verschillende soorten buitenlampen met sensor. Bij een buitenlamp met bewegingsmelder wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra er iemand in de buurt van de lamp komt. Dit is een ideale oplossing om je tuin ‘s avonds of 's nachts tijdelijk te verlichten. Dit is handig om bijvoorbeeld het sleutelgat of je pad richting de voordeur te vinden. Een andere variant is een buitenlamp met een schemerschakelaar. Deze gaat automatisch aan zodra het donker wordt en wordt weer uitgeschakeld als de zon doorbreekt. Een ander voordeel van buitenlampen met een sensor is dat ze het dievengilde afschrikken. Inbrekers houden niet van hun activiteiten in het felle licht uit te voeren en zullen een woning die aan de buitenzijde goed verlicht is, liever overslaan. Bovendien zorgt de sensor er voor dat de stroomrekening alleen aangesproken wordt als het echt nodig is.

Sfeerverhogend
Buitenverlichting is niet alleen functioneel, maar kan ook de sfeer en uitstraling van je woning en tuin verhogen. Denk hierbij aan het uitlichten van bomen, struiken, waterpartijen of een kunstwerk. In het achterste gedeelte van je tuin kan je met sterkere en ook hogere verlichting gaan werken. Dat zorgt voor meer diepgang in de tuin. Vooraan in de tuin kan je dit beter wat beperken, zodat er geen verblinding mogelijk is. Door meerdere van dezelfde lampjes achter elkaar te plaatsen, breng je lijnen aan in de tuin. Ook kan je met sfeer spelen door verlichte en donkere plekken af te wisselen. Op deze manier zorg je voor de nodige contrasten in je tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist