Blomus buitenverlichting

Het perfecte licht

Het tuinfeestseizoen komt eraan en geen enkele gastheer wil dat het feest eindigt als de zon ondergaat. Om het plezier tot diep in de nacht te verlengen, is er sfeervolle buitenverlichting nodig.

 

EEN TOREN VAN LICHT
Gereduceerd, onafhankelijk en spannend. Dit is hoe de Duitse ontwerper Peter Lienhart zijn nieuwe lamp voor blomus beschrijft, genaamd Mituro, wat zich vertaalt als mijn toren in Esperanto. De naam verwijst naar de eenvoudige cilindrische vorm van de lamp, die lijkt op een architectonisch archetype: de toren, in zijn meest eenvoudige interpretatie.

Met zijn eigen voeding en inklapbare handgreep is Mituro zeer flexibel en gemakkelijk mee te nemen, en dankzij het grijs getinte glas en een discreet in de standaard geïntegreerde spiegel om het licht te weerkaatsen, zorgt hij voor een subtiel en aangenaam sfeervol licht. Er zijn drie lichtintensiteitsinstellingen, samen met een dimbare modus. Geschikt voor binnen- en buitengebruik, Mituro is de voor de hand liggende keuze voor alle seizoenen – buiten in de zomer en binnen in de winter. Verkrijgbaar in twee maten en oplaadbaar via een magnetisch contactpunt aan de bovenkant.

EEN LANTAARN VOOR ELKE GELEGENHEID
Flöz Design uit Duitsland is de creatieve kracht achter de nieuwe Olea lantaarn van blomus. Het is een klassieke, veelzijdige lantaarn in gepoedercoat metaal, met een glazen cilinder om de lichtbron te beschermen: een brandende kaars. Deze eenvoudige, traditionele lantaarn creëert een onberispelijk natuurlijk licht voor bijna elke gelegenheid. Plaats er een aan weerszijden van de deur om je entree te omlijsten, creëer 's nachts visueel drama, met kleine flikkeringen van magisch licht aan het uiteinde van de tuin, of gebruik hem als een op zichzelf staande sfeerverbeteraar op het terras.

Olea is er in twee maten en twee kleurstellingen. Het is slim ontworpen, met een goed sluitend deksel voor bescherming tegen weersinvloeden wanneer het niet in gebruik is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist