Tuintrends 2024

eco-vriendelijke tuin

Met het veranderen van het klimaat, zullen we ook de rol van onze tuinen moeten herzien. Het is belangrijk dat de tuinen die we creëren niet schadelijk zijn voor het milieu en dat er rekening wordt gehouden met langere periodes van droogte, afgewisseld met hevige regenval. Gelukkig betekent dit niet dat de tuinen van de toekomst niet net zo mooi kunnen zijn als vroeger.

Tuinmerk Nature® en vijvermerk Ubbink® delen 5 eco-vriendelijke noviteiten voor 2024 die je hierbij helpen.

Regentonnen in trendy beige en taupe
Deze nieuwe regentonnen van Nature® komen in stijlvol beige en taupe en zijn gemaakt van 97% gerecycled materiaal. Hiermee kun je tot 250 liter regenwater opvangen, bewaren en hergebruiken. De Nature®-regentonnen hebben een afmeting van 121 x 50 x 50 cm en het is mogelijk een bijpassende standaard erbij te kopen.  

Tuinschort geïnspireerd door de kangoeroe
Even wat fruit plukken, onkruid weghalen of verse potgrond halen. Dit verstelbare tuinschort heeft een opvouwbare buidel die door gespen op twee verschillende hoogtes kan worden vastgemaakt. De buidel zorgt ervoor dat beide handen vrijgehouden kunnen worden. De inhoud kan geleegd worden door middel van de open bodem zodat je het schort niet af hoeft te doen. Ideaal ook om tuinafval, vochtige aarde of handgereedschap in mee te nemen. Het groene Nature®-tuinschort bestaat voor 97% uit gerecycled, scheurbestendig en waterdicht polyester.  

Borderranden van gerecycled materiaal
Een van de designtrucs voor een mooi afgewerkte tuin is het gebruik van borderranden. Hiermee maak je een eenvoudig een strakke afscheiding voor een moestuin, het gazon of een looppad. Deze flexibele borderranden van Nature® zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en verrotting en gaan langdurig mee. De flexibele Nature®-borderranden in zwart en grijs zijn 12 cm hoog en verkrijgbaar in een rol van 12 of 24 m.

Natuurlijke erf- en balkonafscheiding
Bekende Nederlander of niet, wat privacy in de tuin en op het balkon is altijd prettig. Deze erfafscheiding van stevig boomschors heeft een afschermgraad van 95% en past dankzij de natuurlijke uitstraling bij zowel een moderne als traditionele tuinstijl. Het Nature®-scherm van boomschors is verkrijgbaar in drie maten (1x3 /1,50x3/ 1,80x3m.

Visvoerautomaat op zonne-energie
Je vrolijke vijvervrienden zullen je dankbaar zijn voor deze automatische visvoerautomaat op zonne-energie van Ubbink®. Hiermee krijgen ze tot zesmaal per dag netjes hun ontbijt, lunch en diner. Handig als jij (voor langere tijd) niet thuis bent. De energiebesparende zonne-energie wordt opgeslagen, om deze op minder zonnige dagen te kunnen gebruiken. De visvoerautomaat heeft een inhoud van 6 liter en zowel de timing als de spreiding kunnen worden ingesteld. Afmeting 42 x 27,5 x 25,2 cm

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist