Tuinonderhoud mei

Weer helemaal schoon

Wanneer het weer als maar beter wordt, gaat u waarschijnlijk ook steeds meer de tuin in, dus alles moet er weer netjes uitzien. Zo ook het terras en de paden zodat u ’s avonds heerlijk buiten kunt genieten in uw luie stoel. Om dit nette resultaat te bereiken, kunt u bijvoorbeeld de multi-star® terrasbezem B 40 M en de
multi-star® voegenborstel FB-M uitstekend gebruiken. Voor het verwijderen van onkruid tussen de voegen is er nu ook een duopack genaamd FB-ME. Wanneer de voegenborstel begint te verslijten, ligt er gelijk een voordelige vervanging voor u klaar, die zich met de bekende eenvoudige »klik« laten bevestigen.

Producten:


multi-star® terrasbezem B 40 M verkoopadviesprijs € 19,95
multi-star® voegenborstel FB-M verkoopadviesprijs € 9,95
multi-star® voegenborstel Duopack FB-ME adviesverkoopprijs € 8,95
multi-star® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

 

Mulchen
Zodra de bodem is opgewarmd (mei-augustus) is "mulchen" de ideale oplossing voor een stralend gazon. Mulchen betekent dat het afgemaaide gras door het mes een aantal malen wordt doorgesneden en in fijn versnipperde vorm terug over het gazon wordt uitgestrooid. Dit afgemaaide gras bevat waardevolle voedingsstoffen, die het gazon voeden. Daarnaast beschermt deze mulchlaag het gazon tegen uitdrogen. Bovendien is het een comfortabele maaimethode, aangezien het grasafval niet afgevoerd hoeft te worden. In diverse gemeenten kan dat zelfs een behoorlijke kostenbesparing opleveren!


WOLF-Garten heeft meerdere modellen gazonmaaiers die beschikken over het CCM-systeem. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de BLUE POWER gazonmaaier. Deze maaiers zijn licht van gewicht, hebben een maaibreedte van 34, 37 of 40 cm, een ergonomische, inklapbare duwboom en een centraal instelbare maaihoogte. De kruislings geplaatste messen maken tot 200 snijbewegingen per seconde en de kabelbescherming en ''Flick-Flack®'' kabelgeleiding zorgen voor veilig werken. Grootste voordeel is de verlaging van het energiegebruik tot wel 50%! Over milieuvriendelijk gesproken…


Product:


Elektromaaier BLUE POWER adviesverkoopprijs v.a. € 239,00

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist