Tuinonderhoud januari

Houdt uw paden sneeuwvrij

Het is nu echt winter en er kan ieder moment sneeuw gaan vallen. Het is daarom belangrijk om vast de goede gereedschappen in huis te hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede stevige sneeuwschep, en strooier om het strooizout goed te kunnen verdelen of bijvoorbeeld een goede krabber om uw autoruiten ijsvrij te maken. Al deze producten heeft WOLF-Garten in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld de multi-star® sneeuwscheppen met een breedte van 42,45 of 55 cm en een sterke aluminiumsteel van 120 cm met D-greep. Voor het verspreiden van uw strooizout kunt u prima de handstrooier WE-B gebruiken. Met een strooibreedte van 0,5 tot 2,5 meter heeft u uw paden zo ijsvrij. Voor het vrijkrabben van uw autoruit maakt u gebruik van de multi-star® ijskrabber IS-M met ministeeltje ZM 02. Deze ijskrabber beschikt over inkepingen aan de bovenkant voor het breken van het ijs en een siliconen strip voor uw natte ruiten droog te strippen.

 

Producten:
multi-star® sneeuwschep adviesverkoopprijs v.a. € 24,95
 


Handstrooier WE-B adviesverkoopprijs € 27,95
 


multi-star® ijskrabber IS-M/ZM 02 adviesverkoopprijs € 7,95

 

Laat uw gazon nu even rusten
Het is niet altijd even handig, maar het is wel verstandig om uw gazon deze maand met rust te laten. Probeer wanneer het vriest er zo min mogelijk overheen te lopen. Wanneer u dit namelijk toch doet is de kans groot dat u in het voorjaar gele plekken in uw gazon terug zult zien. En dat is niet het beeld dat u voorogen heeft voor in het voorjaar.

Een nieuwe tuin…
U denkt er misschien niet gelijk aan wanneer u naar buiten kijkt, maar het is nu een ideaal tijdstip om na te gaan denken over hoe u uw tuin opnieuw aan zou kunnen gaan (laten) leggen.

Wanneer u deze maand de plannen en tekeningen klaar heeft liggen kunt u deze in de volgende twee maanden uit gaan werken en in de zomer volop van uw nieuwe tuin gaan genieten! Wilt u goede tips? Kijk dan eens in onze rubriek tuinontwerp

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist