Tuinonderhoud december

de laatste klusjes van het jaar

Wanneer de winter in volle gang is, is het belangrijk dat alles aan kant is voor wanneer het bijvoorbeeld gaat vriezen of sneeuwen. Zo is het ook verstandig om te zorgen dat bijvoorbeeld de dakgoot schoon is zodat het water goed door kan stromen. Natuurlijk heeft WOLF-Garten ook voor deze klus een handige hulp in het assortiment. Deze hulp is genaamd BW 25 M. Een ragebol die ook te gebruiken is voor het reinigen van de goot. Met een variabel instelbare werkhoek kunt u overal gemakkelijk bij en hoeft u niet op een wankele ladder te gaan staan. Bij deze multi-star® gereedschapskop adviseren wij de multi-star® vario-stelen ZM-V 3 en ZM-V 4 of de multi-star® aluminiumsteel ZM-A 150.

Producten:

multi-star® ragebol BW 25 M adviesverkoopprijs € 17,95

multi-star® vario-steel ZM-V 3 adviesverkoopprijs € 35,95 (lengte: 170-300 cm)

multi-star® vario-steel ZM-V 4 adviesverkoopprijs € 39,95 (lengte: 220-400 cm)

multi-star® aluminiumsteel ZM-A 150 adviesverkoopprijs € 35,95 (lengte: 150 cm)

Bollen planten
Het is koud en guur en misschien denkt u er nog niet aan hoe de tuin er in de zomer uit moet zien. Maar toch is dit nog het laatste moment om de voorjaarsbloeiende bollen te planten. Natuurlijk moet de grond niet bevroren zijn, dus doe dit aan het begin van de maand. Om te zorgen dat u binnen no-time de bollen in de grond heeft zitten, heeft WOLF-Garten een bollenplanter in het assortiment genaamd FH-N. Deze bollenplanter maakt van het planten van bollen of containerplanten tot 6 cm ø een klein klusje. U kunt ook gelijk zien hoe diep u ze plant aangezien de diepte nauwkeurig wordt aangegeven. Zorg dat u handen schoon blijven door het dragen van de bodemhandschoenen genaamd GH-BO.

Producten:
multi-star® bollenplanter FH-N adviesverkoopprijs € 9,50

Bodemhandschoenen GH-BO adviesverkoopprijs € 6,50

Uitgebloeid
Het ziet er maar somber uit, al die uitgebloeide bomen en struiken. Het is nu het moment om deze eens flink kort te snoeien. Let wel op dat het niet vriest. De bomen en stuiken hebben dan nog alle tijd om in het voorjaar weer mooi op te bloeien en een frisse start te maken. WOLF-Garten heeft voor deze klus een uitgebreid assortiment maar een van de gereedschappen die u hiervoor kunt gebruiken is bijvoorbeeld de RS 870 Vario. Deze vario takkenschaar is geschikt voor takken met een doorsnede tot 46 mm. Deze takkenschaar is uitgevoerd met een dubbele hefboomoverbrugging waardoor u enorm veel kracht bespaart. De handvatten zijn ergonomisch vormgegeven met softgrip. U heeft de keuze uit snel of krachtig snoeien door de vario instelling. Trek ook bij deze klus weer beschermende handschoenen aan om wondjes te voorkomen. Bijvoorbeeld de snoeihandschoenen GH-S.

Product:
Takkenschaar vario RS 870 vario adviesverkoopprijs € 63,50

Snoeihandschoenen GH-S adviesverkoopprijs € 21,50

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist