WOLF-Garten e-multi-star™

E-Power voor de voorjaarsschoonmaak

WOLF-Garten zet een volgende stap in de e-volutie van haar bekende multi-star® kliksysteem. Het klassieke systeem, bestaande uit een basissteel en tientallen opzetstukken voor de tuin, werd vorig jaar uitgebreid met een steel met geïntegreerde accu en vijf opzetstukken: het e-multi-star™-systeem. Hier voegt WOLF-Garten nu een reinigingsborstel op accu met twee extra opzetstukken aan toe. Deze maken het schoonmaken van vloeren, voegen en kanten super eenvoudig.

De elektrische reinigingsborstel is geschikt om het terras en stenen vloeren zowel droog als nat te reinigen. Op de borstel kunnen twee handige opzetstukken geklikt worden: een voegen- en onkruidkrabber of een kantensnijder.

Reinigingsborstel
De elektrische reinigingsborstel BR16eM zorgt voor een efficiënte reiniging van stenen en houten vloeren. Met een volle accu kan de krachtige borstel een terras of pad van 40m2 snel reinigen. Met een toerental tot 845 t/min draait de borstel krachtig tegen de looprichting in, waardoor het vuil goed los komt. De kap beschermt u tegen vuil en opspattend water. Door de schuine borstelharen reinigt de borstel effectief tot aan de rand en behaalt zelfs op natte oppervlakken uitstekende reinigingsresultaten.

Voegen- en onkruidkrabber
De voegen- en onkruidkrabber JB11eM is  een accessoire, een opzetstuk dat op de reinigingsborstel kan worden geklikt. De stalen borstelharen draaien met een snelheid van maximaal 1160 t/min. Door de lichte helling van de krabber en de afdekkap (incl. rubberen lip) kan tot aan muren of obstakels worden gewerkt. Hierdoor kunnen moeilijk bereikbare, smalle hoeken, kleine nissen en voegen worden gereinigd. Het wiel ondersteunt het evenwichtige gebruik en helpt voorkomen dat de motor de grond raakt. Voor gebruik op gevoeligere steensoorten is ook een nylon borstel als accessoire verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist