Robomow

twee nieuwe RK-modellen

Of het nu een oase van rust is of een complete speeltuin - de tuin is de laatste jaren de favoriete plek geworden om samen te komen.  Vooral wanneer de tuin intensief wordt gebruikt, is het fijn om een goed onderhouden gazon te hebben: het moet groen, dik en gezond zijn, maar tegelijkertijd zo min mogelijk werk vergen.

Robomow breidt de RK-familie daarom uit met twee nieuwe modellen: de RK3000 Pro en RK4000 Pro. Deze professionals zorgen voor een perfecte afwerking en zijn vooral geschikt voor gazons groter dan 2.000 m2. De RK-modellen zijn harde werkers, ze maaien 90 tot 120 minuten aan een stuk en dankzij het innovatieve Dual Deck wordt de maaibreedte verdubbeld naar 42 cm. De borstelloze motor zorgt er voor dat ze weinig geluid (minder dan 64 dB) produceren: fijn voor jouw rust en die van de buren.

Dankzij de innovatieve Edge Mode maaien alle nieuwe RK-modellen automatisch voorbij de wielbasis en draaien soepel en continu wanneer de rand van het gazon wordt bereikt ("Turn Setting Mode") - zorgen voor netjes gemaaid gazonranden en een onberispelijke afwerking. Het schoonmaken van zowel het maaidek als de wielen gaat automatisch, dus ook dat klusje neemt deze tuinrobot uit handen.

De 360-graden sensor zorgt ervoor dat de robotmaaiers obstakels in alle richtingen detecteren en te allen tijde vakkundig ontwijken. Echte professionals.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist