Husqvarna Automower 435X AWD

Robotmaaier met vierwielaandrijving en AI

Op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona heeft Husqvarna de Automower 435X AWD geïntroduceerd: een robotmaaier met vierwielaandrijving, artificial intelligence (AI) en smart home-connectiviteit. Deze volledig autonome robotmaaier is ontworpen om overweg te kunnen met ruw terrein en hellingen tot 70%. De nieuwe Automower werkt met Amazon Alexa, Google Home en IFTTT en biedt een open API voor smart home-integratie.

Zwarte piste
Met de Automower 435X AWD lanceert Husqvarna, wereldleider in robotmaaiers, een baanbrekend model voor eigenaars van een uitdagend gazon. Door de vierwielaandrijving en de unieke nieuwe vormgeving met twee verbonden body's kan de robotmaaier steile hellingen tot 70% aan. Om dit cijfer in perspectief te plaatsen: een zwarte piste heeft een helling van ongeveer 40 tot 60%, een skischans ongeveer 70%. De nieuwe robotmaaier van Husqvarna kan terreinen tot 3500 m2 aan en produceert in werking slechts 62 db.

Meervoudige spraakbediening
Vanaf dit voorjaar kunnen de 435X AWD en alle andere Husqvarna-robotmaaiers met Automower Connect bediend worden met spraakopdrachten via Amazon Alexa en Google Home. Gebruikers kunnen ook hun eigen programma voor de robotmaaier ontwerpen via IFTTT of de open API. Bovendien werkt Automower Connect met het GARDENA SmartSystem, dat irrigatie integreert in de slimme tuin. De spraakinteractie is
eerst in het Engels beschikbaar, gevolgd door Duits en Frans. Daarna zullen er extra talen bijkomen.

Nieuwe veiligheidsfuncties
Naast de ingebouwde veiligheidsfunctie die de maaier automatisch stopt als hij wordt opgetild of omgedraaid, is de robotmaaier ook uitgerust met diverse nieuwe functies voor meer veiligheid. Met Ultrasonic, een functie voor objectdetectie op afstand, verlaagt de 435X AWD zijn snelheid zodra hij in de buurt een object detecteert. Gecombineerd met een rubberen voorbumper zorgt Ultrasonic voor een minimale impact wanneer de robotmaaier in contact komt met een object. Daarnaast is de machine voorzien van een automatische doorgangsfunctie en ledkoplampen. Er zijn ook verschillende optionele accessoires waaronder verwisselbare deksels in wit en oranje en een borstelkit die de wielen schoonhoudt voor een nog betere tractie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist