Husqvarna accugereedschappen

Duurzaam, compact en kwalitatief

Husqvarna is gespecialiseerd in kwalitatieve en duurzame gereedschappen voor hoveniers en bezitters van een grote tuin. In het voorjaar van 2023 presenteert het Zweedse bedrijf een productlijn voor particuliere stadstuinen: Husqvarna Aspire. Het omvat accugereedschappen zoals een snoeizaag, grasmaaier, trimmer, heggenschaar en bladblazer. Ze werken allemaal op een Power for All-accu (18V), een uitwisselbare accu die ook gebruikt kan worden op gereedschappen van andere merken zoals GARDENA en Bosch. Heb je al Power for All-gereedschap in huis, dan kun je Aspire machines ook zonder accu en lader aanschaffen. Opvallend aan de gereedschappen is het compacte ontwerp en slimme functies die het tuinieren makkelijk maken. Bijvoorbeeld een snoeizaag die je op een uitschuifbare steel kunt bevestigen voor extra bereik, een inklapbare grasmaaier en een trimmer waarvan de maaidraad altijd op maat is voor gebruik.

Nieuw: Aspire snoeizaag
De nieuwe Aspire snoeizaag is ideaal voor dikke takken en dunne boomstammen. Moeiteloos gaat de mini-kettingzaag er doorheen. De handzame machine kun je bovendien gebruiken voor allerlei zaagklusjes. Als je de accusnoeizaag bevestigt op een telescopische steel heb je een bereik van maximaal 175 cm. De zaagketting kan eenvoudig worden gespannen met de meegeleverde inbussleutel.

Nieuw: Aspire grasmaaier
De Aspire grasmaaier is compact en licht en heeft een maaibreedte van 34 cm. De maaihoogte (25-65 mm) is eenvoudig in te stellen en de bediening is eveneens een fluitje van een cent. De telescopische duwboom zorgt dat je ‘m kunt afstemmen op elke lichaamslengte. De grasresten worden opgevangen in een grote zak (30 liter), maar je kunt er ook voor kiezen om de mulchfunctie (Bioclip) aan te zetten. In dat geval wordt het maaisel versnipperd en als voedsel voor het gazon teruggeworpen. Voor het maaien van lang en taai gras zet je de powerboost aan. Na gebruik klap je de machine in om ‘m ruimtebesparend op te bergen.

Nieuw: Aspire trimmer
Voor hoekjes en plekken die met een grasmaaier niet of nauwelijks te bereiken zijn, gebruik je de Aspire trimmer. Doordat de accu aan de achterkant en de motor aan de voorkant zit, is de machine optimaal in balans. De compacte, lichte trimmer is wendbaar en krachtig. Hoog en dik gras vormen geen probleem, dankzij zijn krachtige motor. Een brede maaikop met dubbele draad zorgt voor optimale resultaten. Elke keer als de trimmer wordt gestart, wordt automatisch nieuwe draad afgespoeld op de juiste lengte. Planten, muren en andere kwetsbare voorwerpen worden beschermd door een beugel. Door het doordachte ontwerp met telescopische steel kun je ‘m aanpassen aan iedere lichaamslengte en… na gebruik weer compact opbergen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist