EGO power +

De kracht van benzine, zonder benzine

Al sinds een paar jaar is tuingereedschap met accu sterk in opkomst. De herrie en uitlaatgassen van benzine aangedreven tuingereedschappen zijn een behoorlijke belasting voor het milieu, de gebruiker en voor de omgeving. De omschakeling van benzine naar accu is dan ook niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

Er zijn verschillende goede merken op de markt op het gebied van accu aangedreven tuingereedschap. Het merk EGO Power+ valt hierin erg op. Deze producten onderscheiden zich vooral door de compacte en degelijke bouw en de hoge kwaliteit van de machines. Ze zijn ook nog eens het meest krachtig van allemaal want de EGO Power+ reeks is even krachtig als benzine aangedreven tuingereedschappen, maar dan zonder benzine. Daarbij is het grote voordeel van EGO de accu, deze levert de hoogste energiecapaciteit en is daarbij binnen een uur op te laden. Hiermee zijn ze niet alleen voor hoveniers een perfecte keus maar voor iedereen die graag tuiniert!

Het voordeel van het accu gereedschap van EGO gaat echter nog verder, want ook voor de portemonnee van de gebruiker levert dit voordeel op. Ten opzichte van benzine aangedreven tuingereedschap kun je met EGO over een periode van 5 jaar tot ruim €5.000,- besparen. Meer weten over deze besparing of meer informatie? Klik dan hier

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist