Cub Cadet

Schoon, stil en snel

Dit voorjaar breidt het Amerikaanse tuinmerk Cub Cadet haar 60V-accusysteem uit met een krachtige grasmaaier. Dankzij de nieuwste technologie is dit gereedschap met de modernste lithium-ionbatterijen net zo krachtig als de uitvoering met benzinemotor maar veel milieu- en onderhoudsvriendelijker. Vervuilende uitstoot wordt tot een minimum beperkt en de apparaten zijn bovendien 64% stiller dan vergelijkbare modellen met benzinemotoren.

Welkom bij de familie: 60 V accu grasmaaier LM5 E51R
Het gazon is het hart van de tuin en het Cub Cadet 60 V accusysteem heeft nu ook hier een state-of-the-art oplossing klaar. De LM5 E51R grasmaaier op accu heeft een krachtige motor en met een comfortabele maaibreedte van 51 cm kan hij gemakkelijk grote oppervlakken tot 700 m² aan. De centrale maaihoogteverstelling tussen 38 en 88 mm garandeert perfecte maairesultaten en is door middel van een hendel eenvoudig in 6 stappen te verstellen. Dankzij de variabele maaihoogte en het robuuste stalen maaidek is de nieuwe accumaaier ook geschikt voor veeleisend terrein.

Rubberen handvatten en hoogwaardige wiellagers op alle vier de wielen zorgen te allen tijde voor een soepele rit. De achterwielaandrijving maakt tuinieren nog makkelijker. Bijzonder praktisch: de snelheid van de accu-aangedreven maaier kan traploos worden geregeld via een regelaar - zodat de snelheid kan worden aangepast aan uw eigen looptempo.

"Boosted Airflow Technology" zorgt dat het maaisel moeiteloos in de 60 liter opvangzak komt (meegeleverd) zonder dat er maaisel op het gazon achterblijft. De maaier heeft ook een geïntegreerde mulchfunctie.

Naast zijn uitstekende snij- en opvangprestaties, maakt de LM5 E51R ook indruk op het gebied van comfort: het in hoogte verstelbare, opklapbare stuur kan snel en comfortabel in 3 standen worden versteld en individueel worden aangepast aan de lichaamsgrootte. Dit maakt niet alleen altijd een rechtopstaande werkhouding mogelijk, maar ook ruimtebesparende verticale opslag. De rechtopstaande positie vergemakkelijkt ook het schoonmaken.

Batterijen
Het hart van het 60 V-batterijsysteem is een vervangbare lithium-ionbatterij: u heeft de keuze uit twee oplaadbare batterijen in 2,5 of 5,0 Ah-uitvoering met een laadtijd van respectievelijk 75 of 150 min, die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met alle apparaten in de serie. Afhankelijk van het gekozen snelheidsniveau en met een accu van 2,5 Ah bedraagt ​​de gebruiksduur maximaal 45/60 minuten (LH5 T60 draadtrimmer), 80 minuten (LH5 H60 heggenschaar), 90 minuten (LH5 B60 bladblazer) en maximaal 140 sneden van 10x10 cm onder druk geïmpregneerd grenen (LH5 C60 kettingzaag).

Alle handhelds met het 60 V-batterijsysteem hebben bijvoorbeeld een praktische haak voor ruimtebesparende wandopberging. De nieuwe accugrasmaaier LM5 E51R kan dankzij de inklapbare handgreep even ruimtebesparend worden opgeborgen - zelfs verticaal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist