tuinslang Ecoline en textielslang Liano

Sterke slangen leven langer

Om te voorkomen dat de tuinplanten tijdens droogteperiodes verpieteren, is water geven essentieel. Duurzame tuinslangen helpen daarbij. GARDENA presenteert nieuwe slangen met een zeer lange levensduur. Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee.

 

Gerecycled materiaal
De nieuwe EcoLine tuinslang bestaat voor meer dan 65% uit gerecycled materiaal. Het eindresultaat is een vorst- en Uv-bestendige slang die bovendien vrij is van weekmakers en schadelijke stoffen. De zogenoemde PowerGrip biedt optimale grip en een veilige, lekvrije verbinding tussen slang en GARDENA-koppelstukken. Behalve een losse tuinslang is er ook een complete set verkrijgbaar inclusief kraan- en slangstuk, waterstop en tuinspuit, eveneens gemaakt van gerecycled materiaal. De hoogwaardige kwaliteit wordt onderstreept doordat GARDENA maar liefst 30 jaar garantie geeft. De EcoLine collectie, met producten van gerecycled materiaal, bestaat verder uit een snoeischaar, onkruidsteker, handschepje, broes en zwenksproeier.

Sterk als een autogordel
De textielslang Liano van GARDENA is robuust, licht en flexibel. Het geheim zit ‘m in de zeer flexibele binnenslang die een omhulsel van textiel heeft. Dat is van hetzelfde materiaal als waar autogordels van zijn gemaakt. In vergelijking met reguliere tuinslangen wegen Liano-slangen de helft minder. Na gebruik kun je ‘m ook compact opbergen. De Liano is Uv-bestendig en hoeft tijdens vorstperiodes niet naar binnen. Er zijn twee textielslangen: de Liano Life en de Liano Xtreme, waarbij de laatstgenoemde extreem slijtvast is. Zelfs als je de slang vaak sleept over een ruwe ondergrond of langs stekelige struiken, beschadigt ie niet. Liano Xtreme is verkrijgbaar met een diameter van 13 en 19 mm. Die laatste is ideaal als je snel een grotere hoeveelheid water nodig hebt.  Wel tuinplanten watergeven maar geen buitenkraan? Er is een Indoor-variant die je dankzij een speciale adapter kunt aansluiten op elke binnenkraan. Na gebruik berg je de slang en toebehoren op in een speciale tas. GARDENA geeft 15 jaar garantie op Liano Life textielslangen en maar liefst 30 jaar op Liano Xtreme.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist