Gardena

RollUp slangenboxen

Met de nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA is één ruk aan de tuinslang voldoende om ‘m helemaal op te ruimen. De slangenboxen hebben een nieuwe, extra compacte vormgeving en een geïntegreerde geleider. Die zorgt ervoor dat de slang altijd gelijkmatig wordt op- en afgerold. De nieuwe modellen verschillen qua slanglengte en je kunt ze aan een wand bevestigen of een plek in de tuin geven.

Vorstbestendig
Om de tuinslang te gebruiken, trek je ‘m eenvoudig uit de box. Een geïntegreerd mechanisme met een veer van hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat de slang op de gewenste lengte blijft. Om ‘m weer volledig op te rollen, is één ruk aan de slang voldoende. De nieuwe slangenboxen zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven. Ze zijn dus altijd inzetbaar. Door het uv-bestendig materiaal behouden de boxen hun kleur.

Aan de muur
De wandslangenboxen van GARDENA hebben een nieuwe vormgeving waardoor ze nog compacter zijn. Ze bieden ruimte voor tuinslangen van 15 tot 35 m. De nieuwe boxen (met witte of turquoise accentkleuren) zijn 180 graden draaibaar en bieden ook plek voor het opbergen van extra aansluitgereedschappen (zoals tuinspuit, broes of spuitpistool).

In de tuin
De tuinslangenbox zet je met een metalen grondpen in de tuin of op het gazon. Er zijn twee modellen voor in de tuin: met 15 of 20 m slang. De compacte boxen zijn 360 graden draaibaar. Maak je gebruik van een robotmaaier? Geen probleem! Hij maait netjes langs de paal en onder de tuinslangenbox door.


 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist