Gardena

Tuinieren met Bluetooth

GARDENA introduceert een nieuwe lijn: tuinproducten met Bluetooth. Het betreft een besproeiingscomputer, een ventiel voor het ondergronds watergeefsysteem en een nieuwe robotmaaier voor de stadstuin. Via de gratis GARDENA Bluetooth app (voor iOS en Android) op smartphone of tablet stuur je ze eenvoudig op afstand aan. Hiermee is de Bluetooth-verbinding direct geregeld; geen verdere technologie is vereist. De apparaten zijn individueel tot op een afstand van 10 meter te bedienen.

Nieuwe robotmaaier
De nieuwe GARDENA SILENO minimo robotmaaier is aan te sturen via Bluetooth. Hij is verkrijgbaar in twee modelvarianten, voor 250 en 500 vierkante meter gazon. Maaitijden en andere instellingen kun je eenvoudig via de app instellen. Alle overige SILENO modellen werken komend tuinseizoen eveneens via BlueTooth of het smart system.

Besproeiingscomputer
Een van de nieuwe GARDENA Bluetooth-producten is de Water Control Bluetooth. Je sluit dit apparaat (op batterij) rechtstreeks aan op een kraan en bepaalt vervolgens de sproeitijden (bijvoorbeeld elke maandag en donderdag tussen 7 en 8 uur ’s ochtends). De tuinplanten krijgen dan automatisch water. Is het langere tijd droog of juist regenachtig dan pas je de sproeitijden weer eenvoudig aan. Op de besproeiingscomputer kun je ook een bodemvochtigheidssensor aansluiten. Dan wordt voor elke sproeibeurt gemeten of de tuingrond te droog is of niet. Een handig en nuttig apparaat tegen verspilling van kostbaar kraanwater. Wil je de kraan direct gebruiken? Je hoeft de Water Control niet te verwijderen. Druk op de ‘Water Now’-knop en je kunt tappen. De ingebouwde ‘Safe Stop’-functie voorkomt dat bij eventuele uitval van de batterij er geen waterverspilling plaatsvindt.

Ondergronds watergeefsysteem
Behalve een bovengronds heeft GARDENA ook een ondergronds watergeefsysteem bijvoorbeeld om sprinklers op aan te sluiten. Door de waterleidingen te voorzien van het nieuwe Waterventiel 9V, een soort schakelkastje, kun je het sproeien ook via Bluetooth aansturen. De nieuwe Waterventielbox is voorzien van drie ventielen, ideaal voor verschillende tuinzones. Het ondergrondse watergeefsysteem is ook uit te breiden met bodemvochtigheidssensor(en).

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist