Terrasverwarmer SUNRED Moderna

Warme gloed over je terras

De nieuwe terrasverwarmer Moderna van SUNRED® is een pronkstuk voor elke buitenkamer. Alleen al van de vormgeving word je heel warm. Hij is uitgerust met een zeer krachtig infrarood Halogeen Rose Gold verwarmingselement, met een vermogen van 2000 watt. Daarmee verleng je niet alleen de gezellige avonden met vrienden en familie op je tuinterras, maar zelfs het hele buitenseizoen.

De Moderna is schakelbaar in 5 warmtestanden voor een klimaatbewust gebruik. Hij is voorzien van het ECO label omdat je met de slimme bediening het stroomverbruik en daardoor de impact op het milieu eenvoudig kunt minimaliseren.

Het laser cut design van de lampenkap is prachtig. Het licht van de Moderna geeft een warme gloed aan de avond dankzij de Low Glare Technologie met zachte lichtintensiteit. De extreme korte golf infrarood technologie heeft een 360 graden warmteafgifte en verwarmt je lichaam van binnenuit

Te bedienen via de Sunred app
De Moderna presteert het best binnen een oppervlakte van 9 m2 voor een optimale warmte-ervaring. Het maximale stralingsbereik is 24 m2 bij een buitentemperatuur van 18 graden Celsius. Zo blijft het buiten lekker lang aangenaam en maakt wind geen enkele kans. Infrarood warmtestraling is daarbij ook nog eens gezond.

De Moderna is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: staand en hangend. Het staand model plaats je op je terras of in een partytent, het hangend model is ideaal voor onder de overkapping. Je bedient de heater eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening of met de SUNRED® SMART app op je smartphone. Hiermee bedien je de terrasverwarmer overal en waar je ook bent.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist