Wienerberger straatbakstenen

Geven karakter aan de tuin

Straatbakstenen hebben karakter. Door de natuurlijke look, het duurzame karakter en de blijvend mooie uitstraling zijn ze zeer geliefd in de tuin en rond het huis. Bovendien is gebakken bestrating een vaste waarde in het Nederlandse landschap. Van historische binnensteden tot moderne nieuwbouwwijken; de straatbaksteen is er aanwezig.Wienerberger biedt gebakken bestrating voor elk type tuin, passend bij de persoonlijke stijl van de bewoners en aan -sluitend op de laatste tuintrends. Ze zijn uitstekend te combineren met andere materialen en geven een blijvend mooie sfeer aan tuinpaden, terrassen en binnenplaatsen. Het assortiment, met tientallen stenen in tal van kleuren en texturen, bestaat uit vier stijlseries.
• De Classica-serie voelt zich uitstekend thuis in traditionele, rustieke tuinen.
• Voor onderscheidende tuinontwerpen is er de Designa-collectie, met strakke straatbakstenen die op zichzelf al een eyecatcher zijn.
• In groene tuinen met een landelijke uitstraling komt de Natura-serie uitstekend tot haar recht.
• De kleurrijke Vida-collectie is een aanrader voor warme, multifunctionele tuinen.

BLIJVEND MOOI EN DUURZAAM
Consumenten zijn zich vaak niet bewust van de voordelen van gebakken straatstenen. Gebakken bestrating heeft echter een hoge kwaliteit, is kleurvast, slijtvast, bestand tegen verwering en blijft daardoor jaren mooi. Een duurzame en stijlvolle basis voor uw tuin, gemaakt van klei van Nederlandse bodem. Straatbakstenen worden zelfs mooier naarmate ze langer liggen. Gebakken bestrating is ongevoelig voor vocht,
dooizout en chemicaliën en heeft een goede waterdoor -latendheid. Gebakken bestrating is uitstekend te combineren met groen en andere materialen. Onderhoud van gebakken bestrating is vrijwel niet nodig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist