MBI terrastegels

GraniTops Luxe

Met tijd komt raad. Door de trends goed te analyseren menen wij je perfect te kunnen bedienen met onze volgende innovatie. Het is namelijk gelukt om een gunstig geprijsd, aantrekkelijk product te realiseren om aan al je wensen te voldoen. Het gaat om een lichtgewicht product in drie vernieuwende kleuren:GraniTops Luxe
Het is heel natuurlijk om voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten. Iedereen zoekt naar de beste deal, doet aan prijsvergelijk en kijkt verder dan zijn of haar neus lang is. Dat geldt natuurlijk des te meer bij grote aankopen, dus ook op het moment dat je de tuin aanpakt. Er valt zoveel uit te zoeken. Het aanbod is groot, er is veel te krijgen maar het is veelal duur of voldoet niet aan je wensen. Zoek je naar een betaalbare terrastegel in een mooie kleur? Liefst ook nog licht in gewicht, kleurecht én met een beschermende coating? Kies dan voor de beste deal: GraniTops Luxe.

Door de behoefte goed te analyseren is het namelijk gelukt om dit product voordelig in te zetten terwijl over alle algemene wensen is nagedacht (en tegemoet gekomen):

De kleur. Heel belangrijk voor de sfeer die je neer wil zetten. Niet alleen wil je een mooie kleur, je wil ook jarenlang met deze kleur vooruit. Door veelvuldig onderzoek te doen is het gelukt om drie kleurechte, kleurschakeringen samen te stellen die aansluiten op de behoefte van vandaag en die van de komende jaren. Granitops Luxe zijn er in drie trendy kleuren: Pearl Black, Grey Black (op de foto) en Roasted.

Onderhoud. Je tuin is er om te ontspannen. Je wilt kunnen genieten wanneer de zon zich laat zien zonder eerst aan de slag te moeten. De GraniTops zijn beschermd door een Protection Plus, factor 15 coating. Hierdoor is het aanzienlijk makkelijker om deze tegel te onderhouden in vergelijking tot een traditionele, ongecoate tegel.

Verwerking. Tenslotte is er ook tegemoet gekomen aan de verwerking. Door het praktische formaat van 60x60x3,7 cm verloopt deze namelijk bijzonder gemakkelijk. Het scheelt onnodig sjouw- en sjorwerk met als gevolg een superstrak (gelegd) terras.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist