Haal kleur in je tuin

met Geosteen van MBI

Het weer wordt beter waardoor de tuin opnieuw lonkt. Lekker buiten zitten met een boekje, gezellig eten met vrienden en familie of genieten van dat welverdiende drankje na een lange dag werken. Je wilt echter niet teveel tijd aan onderhoud besteden maar gewoon genieten wanneer die (eerste) zonnestralen zich aandienen.

MBI komt je tegemoet in de ideale tuinbeleving met de GeoSteen. Een kleurvaste, betonnen tegel die weinig onderhoud vraagt, niet glad wordt na een buitje of te heet om op te lopen in de zon. In heel veel kleuren en texturen waardoor je precies die tuin kunt samenstellen die je voor ogen hebt.   

Bij tuinbeleving in brede zin hoort ook voorpret. Daarom biedt MBI een professioneel landelijk dealernetwerk, dus altijd een dealer in de buurt, waar je je makkelijk kunt laten inspireren en adviseren. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Vervolgens is GeoSteen aantrekkelijk geprijsd en makkelijk te verwerken. Zo kunt u genieten zonder zorgen (ook omdat GeoSteen A label gecertificeerd is bij NL Greenlabel, ofwel een duurzaam en eerlijk product).    

Er zijn ontzettend veel stenen, maar wat is nu eigenlijk een Geosteen. In het onderstaande filmpje leggen we dit haarfijn uit. Mocht het dan nog niet geheel duidelijk zijn of u bent juist overtuigd. Informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist