De ultieme oprit

Creëer je zo

De oprit is veel meer dan een pad om bij je huis te geraken. Een oprit is het visitekaartje van je woning. Het is het eerste wat bezoekers zien. Waarom zou je er dan niet een beetje aandacht aan besteden?

Het aanleggen van een fraaie oprit begint bij een goede, waterdoorlatende ondergrond. Maak de fundering van je klinkers stabiel met een mengsel van zuiver gewassen rivierzand en cement toe. Vervolgens is het zaak er voor te zorgen dat je oprit niet kan verschuiven door kantopsluiting te plaatsen. Met hetzelfde funderingsmengsel maak je vervolgens een straatlaag van 4 cm dik. Deze laag werkt uiteindelijk de kleine verschillen tussen de klinkers weg. Als je de klinkers tegen elkaar legt met een kleine voeg en een verval van 1 tot 2 centimeter per meter, voorkom je waterplassen. Tot slot vul je de voegen tussen de klinkers met fijn wit zand. Nog even vegen en schoenspoelen en je oprit is klaar!

Om je oprit helemaal af te maken, kun je verschillende nuttige en mooie accessoires toevoegen. Een goed verlichte oprit zorgt er voor dat het altijd fijn en veilig thuiskomen is. Door een fietsenrek te plaatsen, schep je orde en voorkom je dat overal fietsen tegen je woning gezet worden. Wil je voorkomen dat andere automobilisten je oprit gebruiken? Blokkeer hem dan met een elektrische parkeerbeugel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist