CERALIGHT GARDENLUX

TOT IN DETAIL EEN GEWELDIGE BUITENVLOER

Gardenlux introduceert met trots de nieuwe lijn keramische tegels Ceralight. Heel duurzaam, heel licht maar zo sterk als steen. Slechts 16 kilo per tegel en dat is een fractie in vergelijking met beton of natuursteen
in het zelfde formaat. Ceralight tegels zijn keramische tegels met een totaaldikte van circa 4 cm, waarvan de toplaag bestaat uit 1cm full body keramiek dat verlijmd is op een speciale onderlaag van 3 cm Serafoam. Dit Serafoam is een volledig gerecycled gaskeramiek dat ultralicht is en zich heel makkelijk laat verwerken in je buitenterras, op balkon, in veranda of patio. Ceralight keramische buitentegels met een afmeting van 60 x 60 x 4 cm zijn niet alleen fraai om te zien maar zijn ook nog eens bijzonder praktisch. Algen en mos hebben er geen vat op, vet-, wijn- of koffievlekken kunnen door het geglazuurde oppervlak niet intrekken, dus reinigen met hoge druk is uit den boze. De tegels zijn dus heel easy to clean. De serie Ceralight is in de drie trendy kleuren bruin, grijs en beige leverbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist