Occhio buitenverlichting

Sito

De puristische buitenarmaturen uit de serie Sito vertegenwoordigen de hoogste designnormen en uitzonderlijke lichtkwaliteit van Occhio voor outdoor. De nieuwe dune- en maroon oppervlakken volgen de huidige outdoor trends.

De Sito outdoor collectie is aangevuld met twee nieuwe oppervlakken, dune en maroon. De nieuwe kleuren verwijzen bewust naar materialen als zand, terracotta en hout, en ronden Occhio‘s outdoor portfolio af. Met hun extravagante design bieden deze armaturen de juiste sfeer.

De vormentaal van de Sito verlichtingsfamilie is bewust gebaseerd op de bekende Occhio-wereld. Het bolvormige ontwerp is elegant gereserveerd en wordt geaccentueerd door een glazen afdekking. Hoe esthetisch hun uiterlijk ook is, de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit: gepoedercoat aluminium en maritieme glanzende of matte verven in wit, zwart, maroon of dune garanderen een hoge UV- en weerbestendigheid. Zoals alle verlichtingssystemen van Occhio is Sito consequent ontworpen op het gebied van design en lichtkwaliteit en biedt optimale verlichtingsoplossingen voor elke situatie.

De serie bestaat uit wand-, plafond-, vloer- of padverlichting.

Als tuinpaal voor paden en terrassen is Sito palo de perfecte welkom aan de voordeur. Interne lenzen bieden een optimale lichtverdeling, de kop is 45° draaibaar. Hij kan worden gedimd met faseafsnijding of optioneel worden aangestuurd via Occhio air en kan zonder extern voorschakelapparaat rechtstreeks op de voeding worden aangesloten. De vloerlamp Sito basso zet buiten hoogwaardige accenten en verlicht tuinen, perken of terrassen op een unieke manier. Het ontwerp getuigt van enorme robuustheid en blijft toch elegant gereserveerd. De verticale wandlamp Sito, waarvan de interne lenzen voor de karakteristieke lichtkegels zorgen, vormt een aanvulling op de verlichtingsreeks.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist