Grønn Himmelgrøn

Planten boven de tafel

Eten, borrelen of meeten onder levende groene planten. HIMMELGRØNN is een losstaand systeem dat over iedere tafel, indoor of outdoor geplaatst kan worden. Hierdoor veranderd iedere (tuin)tafel in een bijzonder inspirerende plek. Dankzij de optionele ingebouwde ledverlichting kun je ook in de avond genieten onder HIMMELGRØNN.

HIMMELGRØNN is een product van het Nederlandse bedrijf GRØNN. Duurzaamheid en circulariteit staan bij GRØNN centraal. De producten zijn zonder uitzondering in Nederland gemaakt in moderne fabrieken waar gewerkt wordt volgens de nieuwste productiemethoden. Ook wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen als roestvaststaal. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist