Drie soorten bomen voor kleine tuinen of balkons

Wat kun je dan kopen?

 

In Nederland staan we erom bekend redelijk klein te wonen. Er zijn maar weinig personen die grote tuin hebben zoals in Landen als Canada of de Verenigde Staten. Daardoor moet je roeien met de riemen die je hebt. Wanneer je echt enkel over een klein tuintje of balkon beschikt, betekent dit niet dat je automatisch geen bomen op de plekken kunt zetten. In deze blog bespreken welke drie soorten kleine bomen je op je balkon of klein tuintje kunt planten. Op deze manier heb je zeker een gezellig en groen plekje gecreëerd thuis.

Parelboom

De eerste soort boom die je op een klein tuintje of balkon kunt planten, is de parelboom. Deze boom heeft een mooie, compacte vorm en zal niet veel ruimte innemen. Parelbomen zijn prachtige bomen met een heldergroen blad en veel kleine witte bloemen. Deze boom is ook gemakkelijk te onderhouden, wat hem ideaal maakt voor kleine tuinen of balkons waar geen ruimte is voor een grote boom.

Naaldbomen

Ten tweede zijn er naaldbomen. Omdat de meeste naaldbomen relatief klein worden, zijn ze een geweldige optie voor het planten in een kleine tuin of op een balkon. Deze bomen brengen ook wat kleur in je tuin, aangezien er verschillende soorten zijn met een verscheidenheid aan kleuren. Naaldbomen zijn gemakkelijk te verzorgen en hebben weinig onderhoud nodig.

Kerstboom

Tevens kun je een kerstboom in je tuintje of balkon planten. Deze bomen kunnen nog steeds mooi bloeien, zelfs als ze klein worden gehouden. Kerstbomen hebben ook veel verschillende soorten, waardoor je een variëteit aan kleuren en geuren in je tuin krijgt. Dit maakt deze bomen populair voor mensen met kleine tuinen of balkons die graag veel bloemen of groene planten willen hebben.

Al met al zijn er vele mogelijkheden om bomen te planten in je kleine tuin of balkon. Je hoeft dus niet perse een grote tuin te hebben om van de voordelen die bomen je bieden te genieten. Met de hierboven beschreven bomen kun je je tuin of balkon op een mooie manier groener en gezelliger maken. Je hoeft dus niet te wachten tot je een grote tuin hebt om van de voordelen die deze bomen bieden te genieten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist