Deze tuintrends

zijn erg populair

Ga jij binnenkort verhuizen of wil jij erg graag je huidige tuin veranderen? Dan zijn er natuurlijk een aantal zaken die interessant zijn om te weten. Denk hierbij aan de verschillende trends. De afgelopen jaren zijn er verschillende tuintrends opgekomen die nog steeds erg populair zijn. Ben jij dus opzoek naar inspiratie? Hieronder bespreken wij de verschillende tuintrends erg populair zijn.

Natuurlijke tuinen
Een trend die al een erg lange tijd erg populair is, is de natuur tuin. In een natuurtuin vind je veel natuurlijke aspecten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de omgeving van de tuin. Tijdens het aanleggen van een natuur tuin worden er verschillende natuurlijke materialen gebruikt. De naam verraadt het misschien al een beetje, maar in deze tuin vind je veel groen en is er veel ruimte voor planten en dieren. Wil jij nou veel groen in je tuin, maar wil je geen echt gras? Dan kun je er altijd voor kiezen om kunstgras aan te schaffen. Kunstgras leggen is snel en gemakkelijk en maakt al snel onderdeel uit van jouw natuurlijke tuin.

Wat een voordeel is voor natuurliefhebbers en tuinliefhebbers is dat een natuurtuin veel onderhoud nodig heeft. Houd je hier niet van dat is een natuur tuin misschien niet helemaal geschikt voor jou.

Loungehoek
Wat we ook steeds vaker zien is de loungehoek. De loungehoek is voorzien van een loungeset waar je heerlijk kunt zitten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om met vrienden en familie in de zon te genieten van een hapje en een drankje. Een loungeset mag absoluut niet meer ontbreken uit jouw tuin, aangezien het een echte must-have is. Binnen dit gezellige stukje tuin kun je ook nog verschillende decoraties toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kussens en plaids. Daarnaast is een buitenkeuken natuurlijk ook een goed idee, hoe heerlijk is het om ‘s avonds lekker te eten in de loungehoek?

Duurzame tuin
Een duurzame tuin wordt met de dag populairder. Dit omdat mensen zich meer verdiepen in het milieu en ze graag een steentje willen bijdragen. Zij kiezen voor duurzame materialen en planten in de tuin, daarnaast mag een regenwateropvangsysteem ook niet ontbreken en een moestuin moet je ook kunnen afstrepen van je lijstje. Een duurzame tuin heeft ook nog eens verschillende voordelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de verbetering van de gezondheid van mens en dier. Daarnaast zorgen planten en bomen voor een schonere lucht en het bevorderen van biodiversiteit.

Verschillende populaire decoraties
Er zijn veel verschillende populaire decoraties die we vaker zien terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinverlichting. Tuinverlichting zorgt er natuurlijk voor dat er meer sfeer in de tuin wordt geblazen. Hoe fijn is het om ’s avonds nog even lekker in de tuin te kunnen zitten en elkaar alsnog fatsoenlijk kunt zien? Ook waterornamenten en tuinbeelden worden steeds populairder. Ohja, hoe leuk is het om je tuin wat op te leuken met verschillende plantenpotten? Het is maar net wat jij wil en wat je graag in je tuin wil hebben. Er zijn veel verschillende opties en combineren is altijd mogelijk!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist