Comfortabel relaxen

loungen in jouw tuin met de juiste meubelen

Vandaag de dag is het ontwerp van de tuin belangrijker dan ooit. We zijn het immers echt als een verlengstuk van de woning gaan zien. Hierdoor wil je natuurlijk het liefste dat iedere vierkante meter optimaal wordt gebruikt, maar de stijl moet ook perfect aansluiten op die van het interieur. Redenen genoeg dus om een keer kritisch te kijken naar de huidige indeling van je eigen tuin. Hoe je het beste wat extra sfeer toe kunt voegen, lees je in dit artikel. Laat het upgraden van de tuin dus maar snel beginnen. 

Het toevoegen van bloemen en planten is een echte must voor je tuin

Een van de beste dingen die je kunt doen om meer sfeer toe te voegen aan de tuin, is het toevoegen van bloemen en planten. Je tuin oogt daardoor meteen erg uitnodigend en je zorgt ook nog eens voor een fijne leefomgeving voor insecten. Probeer daarom altijd om planten zoals vlinderstruiken toe te voegen en draag een duurzaam steentje bij aan de planeet. Door genoeg groen aan te leggen in je eigen tuin, zie je de grond in relatief korte tijd op een positieve manier transformeren. Wel zo leuk om te zien, toch?

Geniet optimaal van de zon met een fijne loungeset 

Of het nu een zonnige ochtend in de lente, een warme namiddag in de zomer of een zwoel nazomerdag is. Je vertoeft in alle gevallen maar al te graag in je eigen tuin. Niets is dan zo fijn als het hebben van een eigen loungeset of een erg handige tuinset voor 4 personen. Het is dé plek waar je dan heerlijk kunt genieten van de nodige vitamine D. Misschien pak je er een goed boek van of je geeft je lichaam een extra boost door een vers sapje te drinken. Investeer dus altijd in een loungeset met een hoog zitcomfort en een handige indeling. Op het gebied van de afmeting en indeling van een loungeset is er gelukkig erg veel mogelijk, zodat er ook voor je eigen tuin voldoende mogelijkheden zijn.

Heb je al een keer gekeken naar de mooiste woonaccessoires voor in de tuin?

Op het moment dat de basis van de tuin helemaal in orde is - zoals het uitzoeken van een loungestoel tuin, komt misschien wel het leukste gedeelte aan bod. Het is tijd om een aantal gezellige woonaccessoires - speciaal geschikt voor in de buitenlucht - uit te gaan zoeken. Zo bestaan er bijvoorbeeld speciale vloerkleden en kussens die speciaal geschikt zijn voor de elementen van buiten. Maar je kunt ook denken aan gezellige sfeerverlichting en prachtige lantaarns.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist