Vuurkorven van Barbecook

Joelen in de achtertuin

Het Scandinavische Joelfeest heeft zijn oorsprong in de Oud-Germaanse geschiedenis en viert de winterzonnewende, ofwel de kortste dag en langste nacht van het jaar. Het markeert het begin van de winter en staat symbool voor de hoopvolle terugkeer van het licht. Heerlijke feestmaaltijden worden in alle gezelligheid geserveerd en grote vreugdevuren worden aangestoken om de duisternis te doen verdwijnen. Met het najaar voor de deur haalt Barbecook inspiratie uit het heidense feest en introduceert twee gloednieuwe vuurkorven – de Jules- en Jack 100-modellen – waarmee je gemakkelijk je eigen Joelvuur in de achtertuin ontsteekt. Laat die lange nachten maar komen!

The full Joel-package
Kom met je vrienden en familie samen aan de Jules vuurkorf en laat je verwarmen door de aangename temperatuur van het vuur. De ronde vuurkorf is vervaardigd uit een hoogwaardig, gepatineerd cortenstaal, dat in zijn totaliteit een industriële noot aan je tuin of terras toevoegt. De geperforeerde bodem verzorgt een optimale luchtcirculatie met minimale rookontwikkeling en maximale verbranding, terwijl de geïntegreerde asopvangbak voor een gemakkelijk en snel onderhoud zorgt. Een kleine honger? Als expert in outdoor kokerellen heeft Barbecook de juiste accessoires in huis die niet alleen op de barbecue maar ook zonder moeite op de Jules vuurkorf passen: van de elevated grill tot de pizza-oven!

Over Barbecook
Of het nu winter of zomer is, in de stad of op het platteland, de Belg en zijn Barbecook zijn een onafscheidelijk duo. En dat al sinds 1985, want toen stak Barbecook het vuur aan de lont en werd de eerste barbecue de tuin in gerold. Vandaag is het Belgische barbecuemerk een van de grootste spelers op de markt en staat het voor meer dan enkel barbecueën. Het evolueerde naar een belevingsmerk. Zijn esthetische en gebruiksvriendelijke houtskool-, gas-, elektrische en meeneembarbecues, maar ook plancha's, rookovens, vuurschalen en een ruim assortiment barbecue-accessoires staan garant voor gezellige momenten met vrienden, familie of met z’n tweetjes.

Sinds 2019 bevindt Barbecook zich onder de vleugels van LivWise. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist