Grizzly Grills Elite Large

Kamado

Met een kamado van Grizzly Grills haal kwaliteit en een prachtig design in huis. De Grizzly Grills Elite Large is het meest verkochte model, maar Grizzly kent ook een medium, compact en zelfs een XL. Wanneer je een kamado zoekt in een mooie prijs kwaliteitverhouding dan is Grizzly Grills een merk om zeker in overweging te nemen.

Grizzly Grills is al een flink aantal jaren op de markt en was altijd al een kwalitatief goed merk. De kamado komt uit dezelfde fabriek als The Bastard, maar heeft natuurlijk wel zijn eigen karakter. Grizzly heeft in 2022 een facelift gehad en is daarmee volwassen geworden. Niet voor niets wordt er op deze kamado 20 jaar garantie gegeven.

Grizzly Grills Elite Large


De Grizzly Grills Elite Large geeft je de pure smaak van een houtskool vuur. Met de handige ingebouwde chip feeder kun je makkelijk houtsnippers toevoegen voor nog meer rook smaak keuzes. Gemaakt van hoogwaardig keramiek met 20 jaar garantie. Compleet met een verrijdbaar onderstel en twee handige hardhouten inklapbare zijtafels

Grizzly Grills Elite Medium


De Grizzly Grills Elite Medium is een echte alleskunner. Je proeft de pure smaak van een houtskoolvuur met deze kamado die thuis is in elke tuin. Gemaakt van hoogwaardig keramiek.

Grizzly Grills Elite Compact


De Grizzly Grills Elite Compact is de oer manier van koken. Je proeft de pure smaak van een houtskoolvuur met deze compact kamado die het ook prima doet op een picknick plek, veranda of dakterras. Gemaakt van hoogwaardig keramiek met 20 jaar garantie.

Grizzly Grills Elite XL


De Grizzly Grills Elite XL is de grootste kamado binnen de Grizzly familie. Net als de andere modellen wordt deze zeer compleet geleverd. Wil je graag voor wat grotere groepen koken, dan is deze krachtpatser sterk aan te bevelen

Welke maat kamado je ook gaat kiezen, met een Grizzly Grills heb je gegarandeerd een geweldige kamado in huis gehaald.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist