BBQ lekbakken

Welke soort bbq lekbakken zijn er

Wanneer je vlees langzamer wilt garen, werkt indirect grillen het beste. Om je plate setter te beschermen, kun je het beste bbq lekbakken gebruiken. Je kunt deze dan onder je product plaatsen waardoor je het druipend vet opvangt. Je plate setter blijft niet alleen mooi schoon, je kunt het kookvocht ook hergebruiken als basis voor een lekkere saus. Wanneer je een bbq lekbak gebruikt zonder plate setter verbrandt het vet niet op de kolen en maak je een soort warmtebuffer waardoor je ook minder last hebt van temperatuur schommelingen. Wanneer we dan toch over temperatuur praten, is het wellicht ook slim om eens te kijken naar de Bastard Bluetooth Professional Thermometer. Dan kun je perfect zien wanneer je product de juiste garing heeft bereikt.

Wat doe je in een bbq lekbak

Vaak ontstaat de vraag wat je in een lekbak moet doen. Laat je deze leeg, doe je er water in, appelsap of juist bier. Wat het belangrijkste is van vocht in je lekbak is dat je de temperatuur van je kamado stabieler kunt houden. Heb je bijvoorbeeld een The bastard large complete dan is deze al bijna perfect te reguleren, maar alle beetjes helpen. Verder is er nog een factor smaak. De meningen zijn daar wel over verdeeld. De een zegt geen verschil te proeven, de ander zweert erbij. Ons advies is toch echt om dit zelf te proberen. Persoonlijk merk ik zeker een verschil tussen water en bijvoorbeeld Radler Citroen. Of het tussen de spreekwoordelijke oren zit of niet; over smaak valt niet te twisten. Doe wat je lekker vindt of lijkt

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist