Barbecook

Cleaning hacks

Wanneer het voorjaar zijn intrede doet, staan barbecueliefhebbers uit elke hoek klaar met hun spatel en schort. Tijdens de eerste zonnestralen worden de barbecues dan ook meteen van onder het stof gehaald – na een lang en koud winterseizoen soms letterlijk. Barbecook begrijpt dat wanneer de grillgoesting hoog is, het oplappen en installeren van de barbecue niet al te lang mag duren. Daarom brengt de outdoor cooking-specialist handige tools en doeltreffende producten die snel en zonder moeite je barbecue schoon maken én houden. Dus rol je barbeque gerust al uit het tuinhuis, steek de kolen aan en laat Barbecook de rest afhandelen voor een spik en span barbecueseizoen.

Mise-en-place
Goed begonnen, is half gewonnen. Het welgekende spreekwoord vindt ook in het barbecueën zijn betekenis waarbij voldoende voorbereiding en een goed onderhouden toestel een zee van verschil betekenen. Om je barbecue veilig op te bergen, brengt Barbecook een handige afdekhoes die vuil en kleine beschadigingen vermijdt. En wanneer het opnieuw tijd is om de grill aan te wakkeren, gebruik dan zeker een stevige mat om het toestel op te zetten. Zo bescherm je niet alleen de ondergrond, je behoudt ook een stabiliteit die eventuele ongelukken en onveiligheden voorkomt.

Een nette kok
Kokerellen op de barbecue komt steeds met de nodige rommel, vlekken en afval. Gelukkig heeft Barbecook voldoende trucs in haar arsenaal die je helpen om tijdens het barbecueën alles zo net en proper mogelijk te houden. Het handige hapjesrooster zorgt er bijvoorbeeld voor dat kleinere lekkernijen perfect gebakken worden, zonder door de gaten van het raster te vallen. Verder houd je je grill proper door vlees, vis of andere ingrediënten te braden op de herbruikbare grillpan uit roestvrij staal, na gebruik was je het gewoon af met wat zeep en een spons. En geen zorgen, de kleine gaten in de schaal doen de échte barbecuesmaak niet verdwijnen! Wil je de latere opkuis volledig vermijden? De wegwerp aluminium schaaltjes vormen een volwaardig alternatief.

Voor de schone afterparty
Wanneer het eetfestijn afgelopen en iedereen naar huis is, begint meestal het lastige opruimwerk. Gedaan met zwoegen, hard boenen en schrobben want Barbecook staat in voor de beste tools en meest hardnekkige schoonmaakproducten. Van een ontvettende schuimspray tot een duurzame grillcleaner gemaakt uit vulkanische steen die etensresten en vuil elimineert. De grillexpert heeft alles in huis om je leven een tikkeltje gemakkelijker te maken. Je barbecue is voortaan in no time opgelapt en opgeruimd, steeds klaar voor de volgende heerlijke barbecuesessie.

Over Barbecook
Of het nu winter of zomer is, in de stad of op het platteland, de Belg en zijn Barbecook zijn een onafscheidelijk duo. En dat al sinds 1985, want toen stak Barbecook het vuur aan de lont en werd de eerste barbecue de tuin in gerold. Vandaag is het Belgische barbecuemerk een van de grootste spelers op de markt en staat het voor meer dan enkel barbecueën. Het evolueerde naar een belevingsmerk. Zijn esthetische en gebruiksvriendelijke houtskool-, gas-, elektrische en meeneembarbecues, maar ook plancha's, rookovens, vuurschalen en een ruim assortiment barbecue-accessoires staan garant voor gezellige momenten met vrienden, familie of met z’n tweetjes.

Sinds 2019 bevindt Barbecook zich onder de vleugels van LivWise. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist