Barbecook

De kunst van Sprezzatura

De Sprezzatura lifestyle got it all, van nonchalant en makkelijk ogend tot eigenlijk heel goed over nagedacht. Italianen weten van aanpakken en daar heeft ook Barbecook kaas van gegeten. Sprezzatura op de barbecue betekent zoveel als doen lijken dat alles heel nonchalant is bereid en samengesteld, maar niets is minder waar. Barbecook presenteert je de nieuwste snufjes om jouw barbecue(-ervaring) te voorzien van een upgrade. Deze hacks zijn makkelijk, maar toch doordacht, waarmee jij als chef kan uitpakken.

De Buddy to your Barbecook
Barbecueën is al lang uitgebreider geworden dan enkel bakken en braden. We gingen al even naar outdoor living en daarbij hoort een uitgebreide buitenkeuken. Geef je (gas)barbecue daarom een extra maatje, zoals de Buddy. In combinatie met de Buddy wordt je barbecue het uitgeruste fornuis van de tuin, want het geeft je een ruim kookoppervlak uit roestvrij staal, extra opbergruimte binnenin en een ingebouwde flessenopener. Door de stevige zwenkwielen met rem kan je de Buddy overal plaatsen.

Pizza Italia
Nog iets wat we aan de Italianen te danken hebben is hun rijke pizzacultuur. Die combineert Barbecook graag met onze liefde voor de barbecue. De universele pizzasteen uit vuurvaste klei zorgt ervoor dat pizza bakken in een (gesloten) barbecue een eenvoudig klusje wordt. Na het afkoelen is de steen ook snel met de hand schoon te maken.

Hold the meat
Niet alles is even makkelijk op de barbecue te bereiden, weet Barbecook. Maar ook dat is omkeerbaar, zo tipt de barbecuespecialist haar brochettehouder, die meerdere spiezen vastklemt waardoor het extra makkelijk wordt om de controle te bewaren, een kiphouder om smaken zoals wijn, bier, bouillon... toe te voegen aan de kip met een vetopvangbakje en een rekje voor drumsticks. Daarop kan je zo’n 12 kippenboutjes tegelijk garen.

Hold my tools
Twee tools in één, ook dat weet Barbecook voor jouw gebruiksgemak voor elkaar te krijgen. De opbergdoos voor barbecuetools uit bamboe (dat bovendien het FSC-label draagt) maakt van haar deksel een hygiënische en makkelijk afwasbare snijplank. Het neemt amper vocht op waardoor het materiaal niet vervormt en dus altijd zal passen. Bamboe zorgt er ook voor dat je messen niet snel bot worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist