Breng jouw achtertuin naar een hoger niveau

Buitenkamer

Heb je net een nieuw huis gekocht? Dan is het vast een spannend moment. Zo zijn er veel onderdelen van het huis die je gaat inrichten. Een belangrijk deel van het huis is de achtertuin. Zo kun je er mooie herinneringen maken door leuke feestjes te geven of te dineren met vrienden en familie. Daarnaast kun je natuurlijk ook een moment voor jezelf te nemen door je even terug te trekken naar de achtertuin. Het is dan fijn als jouw achtertuin er naar wens uitziet. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je al weet hoe je jouw tuin wilt vormgeven. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je even geen inspiratie hebt of juist extra tips kunt gebruiken. Kun jij je hierin herkennen? Dan kun je hier in dit artikel meer over lezen. Lees dus snel verder!

De perfecte buitenkamer

Veel droomhuizen hebben een buitenkamer. Dat is niet gek, omdat een buitenkamer er luxe uitziet. Daarnaast kun je zo een verlenging van je woonkamer creëren en in elk seizoen genieten van je tuin. Je kunt je dan lekker binnen op de bank zitten en tegelijk van het uitzicht genieten. Heb jij al een buitenkamer? Dan kun je op een eenvoudige manier een moderne buitenkamer creëren. Het meest belangrijke waar je op kunt letten, is het kiezen van de kleuren in de ruimte. Tegenwoordig zijn neutrale tinten zoals crème, bruin, beige, grijs en wit helemaal in. Deze kleuren kun je ook makkelijk combineren met wat meer vrolijke kleuren. Daarnaast kun je ook voor aarde tinten zoals rood of oranje kiezen. Zo kun je dan ook passende meubels en accessoires uitkiezen. Als je nog geen buitenkamer hebt, is het zeker iets je van zult houden.

Buiten koken in luxe 

Heb jij altijd al buiten willen koken? Dan is het zeker een goed idee om je eigen luxe buitenkeuken te hebben. Wil je inspiratie voor een mooie buitenkeuken? Kijk dan naar verschillende kookeilanden die ook een bar hebben. Zo kun je tijden het koken gesprekken voeren met je gasten en tegelijk een heerlijk glas wijn drinken. Het is de ideale ruimte waar je tijdens de zomer volop kunt genieten en mooie herinneringen kunt maken. Heb je meer inspiratie nodig? Kijk dan even op de website van Hoog.Design. Voor je het weet kun heerlijke gerechten in jouw buitenkeuken maken. 

Kortom, kun je jouw achtertuin naar een hoger niveau brengen met een buitenkamer en een buitenkeuken. Zorg er dan wel voor dat je het een luxe uitstraling geeft door de juiste kleuren en passende meubels te kiezen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist