Animal Love creatie

Vriendelijk voor kat en hond

De Animal Love creatie van The Plant Box is de ideale balkonbeplanting voor elke dierenliefhebber. En voor elke plantenliefhebber. De planten in deze creatie zijn prachtig om te zien en veilig voor hond en kat. Het is een mooie samenstelling van keukenkruiden zoals basilicum en salie, aangevuld met een aardbeiplant die vruchten draagt.

Natuurlijk ontbreekt ook Kattenkruid niet in deze zomerse plantenbak. Het is een echte bijenmagneet: lekker geurend en mooi om naar te kijken. Een weelderige miniroos voegt kleuraccenten van rood en roze toe aan het heldere groen. De Animal Love creatie bestaat in totaal uit 10 planten die zijn geplant in biologische grond en gewikkeld in schapenwol wat een uitstekende, biologische plantenmest is.  

Meer kruidencreaties
Er zijn meerdere kruidencreaties verkrijgbaar zoals Chill & Thrill met rozemarijn, munt, oregano en rode pepers en Herbal Harmony. Of het moestuintje House of Greens met snackpaprika’s, komkommers, aardbeien basilicum en Oost-Indische kers.

Wil je het hele jaar door een balkon vol bloemen of kruiden dan kan je lid worden van de Plant Lover Club. Je krijgt dan elk seizoen een creatie thuisgestuurd. The Plant Box werkt met vijf seizoenen: lente, vroege zomer, hoogzomer, herfst en winter. Met een jaarabonnement heb je voor een vast bedrag per maand altijd verse bloemen om je heen. Je kunt kiezen uit meer dan 30 creaties.

Recept: Aardbeien-basilicum punch
Zin in een echt zomerdrankje? Maak dan eens een heerlijk frisse Aardbeien-Basilicum Punch. Je hebt nodig: 15 cl wodka (optioneel), 200 g aardbeien, 3 biologische citroenen, 1 bosje basilicum, 1 theelepel honing, 1 l mineraalwater en ijsblokjes.

Bereiding: Was en snij een citroen, waarvan de schil eetbaar is. Pers de tweede citroen uit en giet het sap in een grote kan met de wodka. Voeg dan de aardbeien en citroenschijfjes toe, wat honing en natuurlijk veel ijs. Was tenslotte de basilicum, scheur het in grote stukken en voeg het toe aan de kan. Vul nu alles aan met het mineraalwater en roer goed. Laat de punch even trekken in de koelkast en serveer.

De plantenbakken van The Plant Box hebben een tijdloos ontwerp en zijn oerdegelijk, weerbestendig en duurzaam. Ze zijn gemaakt van 100 procent gerecyclede plantaardige oliën. De universele houders van de plantenbak zorgen voor een veilige ophanging aan elk balkon. Het formaat van The Plant Box is 75 x 18,8 x 18,8 cm.

Bemest met schapenwol
Elke Plant Box wordt geleverd met een slof waar de bloemen in staan die bedekt is met schapenwol. Dit heeft niet alleen een onkruidwerende werking, maar zorgt ook voor natuurlijke en langdurige bemesting. Er wordt geen turf gebruikt, want veengebieden behoren tot de beste klimaatbeschermers op aarde omdat zij enorme hoeveelheden CO2 opslaan.

De plantenvoeding Blossom Magic wordt verkregen als fermentatieproduct van micro-organismen. Het versterkt op natuurlijke wijze de wortels en geeft langdurig energie. De bodem van de plantenbak heeft een ingebouwde drainagestrook, waardoor planten niet kunnen verdrinken en dus niet gaan rotten.

Over The Plant Box
The Plant Box levert Nederlandse bloemen! Het is een initiatief van twee Duitse jonge vrouwen, Anne Baltes-Schlüter en Alice Sare Özserin, die voor ogen hebben om de wereld groener en kleurrijker te maken. Met meer natuur in de stad, om te beginnen bij je eigen huis of appartement. En meer habitat voor vogels en insecten en meer bloemen om je heen om iedere dag van te genieten. 

De Berlijnse start-up The Plant Box levert aan balkonliefhebbers in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Kant-en-klare, bloeiende en fantasierijke plantencreaties, inclusief een 100% gerecyclede plantenbak en een universele balkonhouder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist