Poseidon waterbed

Altura

Design speelt een steeds belangrijkere rol in de slaapkamer. Vandaar dat de waterbedden luxer en eleganter worden. Ook bij Poseidon volgt men de trends binnen de slaapkameromgeving. Momenteel is er veel vraag naar waterbedden die op een stalen frame zijn geplaatst waardoor het bed een stoere uitstraling krijgt. Dit heeft geleid tot de introductie van de Altura, een geheel nieuw type waterbed.

De basis van de Altura is het stalen frame die naadloos overgaat in de vier elegante poten. Deze constructie geeft de Altura een zwevend karakter. Op het stalen frame plaatst men vervolgens de feitelijke drager voor de watermatras. Voor de stoffering hiervan is er een ruime keuze uit een nieuwe stoffen-collectie. De Altura heeft een prettige in- en uitstaphoogte, die tevens het opmaken van het bed vergemakkelijkt en wordt geleverd met alle typen Poseidon matrassen in zowel mono als duo versies.

De afneembare Bamboe tijk kan eenvoudig gewassen worden waardoor huismijt geen kans krijgt. Bovendien staat de combinatie Bamboe Hypersoft garant voor een perfecte vochtregulering. Bamboe is permanent antibacterieel, antischimmel en anti-huismijt. Kortom: antiallergisch! De alom geprezen Hypersoft vulling garandeert een superzacht ligcomfort, een hoog absorptievermogen, een goede ventilatie en behoud van de oorspronkelijke vorm van de tijk. De druk ontlastende eigenschappen van het Hypersoft materiaal voegt een extra dimensie toe aan het toch al zeer comfortabele aspect van slapen op water. Daarnaast biedt Hypersoft u een uitstekende bescherming tegen microben. En met het Aero 3D materiaal aan de binnenkant van de hoes wordt tevens een optimale ventilatie verkregen.

Nieuw in de collectie – Poseidon Perfect Motion matras P 2000 ; nu ook verkrijgbaar in Mesamoll 2 vinyl
Het betreft hier een zeer zwaar gestabiliseerde watermatras die de overstap van elk conventioneel slaapsysteem nu wel heel gemakkelijk maakt. In tegenstelling tot het gebruikelijke stabilisatiesysteem middels fiberlagen, beschikt de Perfect Motion matras namelijk over een speciaal ontwikkelde opencellige schuimkern die volledig water doorlaatbaar is. Door de speciale vorm van de schuimkern garandeert deze matras u een optimale ondersteuning van uw rug. De perfecte ondersteuning van uw lichaam wordt namelijk gerealiseerd door het Pyramide of Lamellen systeem bovenin de matras. De vaste schuimkern onderin de matras zorgt ervoor dat uw lichaam niet te ver inzakt. Een optimale ligging wordt hiermee gegarandeerd. Alle voordelen van slapen op water zoals hygiëne, drukverlaging, perfecte ondersteuning en behaaglijkheid blijven behouden ondanks het feit dat de ligging voor u aanvoelt alsof u op een traditioneel matras slaapt.

In het vinyl van de Mesamoll 2 matrassen wordt een speciaal soort weekmaker toegevoegd waardoor een zeer  gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit wordt verkregen, zondergebruik van schadelijke weekmakers. Daarbij is het vinyl ook nog eens soepel, sterk en zeer slijtvast.

Nog even kort samengevat de belangrijkste thema’s van het slapen op water ! Deze zijn als volgt :

Ontspanning: Stelt u zich eens voor: u drijft zo licht als een veertje op een zachte laag van comfortabel warm water dat u zó perfect ondersteunt, dat u nauwelijks kunt voelen waar het uw lichaam raakt. En wanneer u beweegt, volgt het water direct en geruisloos de contouren van uw lichaam zodat u in iedere houding altijd even comfortabel ligt. Langzaam komt u in een toestand van volledige rust en merkt u dat uw spieren ontspannen. De stress van de dag glijdt van u af en uw hele lichaam geeft zich over aan een lange, heilzame nachtrust. U bent totaal relaxed en slaapt dieper en beter dan ooit.

Ondersteuning: Het lichaam -en dus ook de wervelkolom- wordt volledig en gelijkmatig ondersteund. Door het ontbreken van drukpunten (zelfs op de nieuwe, zeer sterk gestabiliseerde watermatrassen) blijft de bloedcirculatie onverstoord. Men woelt minder, ontspant zich beter en slaapt dieper. U hoeft niet te zoeken naar de ideale slaaphouding: het waterbed doet dat voor u. Het past zich moeiteloos aan als u zich omdraait, zodat u altijd heerlijk comfortabel ligt.

Behaaglijkheid: Omdat de watermatras wordt verwarmd, voelen bed en beddengoed altijd aangenaam en droog aan. Een nieuw, veilig, digitaal en energiezuinig verwarmingselement schakelt de verwarming ’s nachts zelfs uit en onderbreekt zo de stroomtoevoer.

Hygiëne: een watermatras is volledig afwasbaar, neemt geen vocht op en kan de oplossing zijn voor mensen met een allergie. De hoogwaardige wasbare tijkstof Bamboe met anti-allergene eigenschappen, voegt een extra dimensie toe aan het toch al zeer hygiënische aspect van slapen op water, en verhoogt de slaapkwaliteit. De revolutionaire Hypersoft tijkvulling draagt bij aan een perfecte lichaamsvochtregulatie. Een geïntegreerde Capliner (matrasbeschermhoes) vangt het lichaamsvuil en –zout op en is uiteraard wasbaar. Kortom, het meest hygiënische slaapsysteem.

Slaap je eenmaal op water, dan wil je nooit meer anders… Poseidon, The Art of Sleeping

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist