Wat zijn de voordelen van een stapelbed?

Die zijn er wel wat

Kies je voor een stapelbed dan heeft dat beslist veel voordelen. Het is bijvoorbeeld ideaal als je voor je kinderen maar weinig kamerruimte tot je beschikking hebt en er toch voldoende slaapkamer meubels wil neerzetten. Maar er zijn nog meer voordelen. We vertellen je daar graag hieronder meer over.

 

Weinig ruimte voor voldoende slaapplekken

Wellicht is er in je huidige woning net iets te weinig ruimte om al de kinderen een eigen slaapkamer te kunnen geven. Wil je ze toch graag een fijne slaapplaats of bed geven? Dan is een stapelbed zeker de ideale oplossing. Je kan op deze manier meerdere kinderen(broertjes of zusjes) bij elkaar op een slaapkamer laten slapen. Redelijk eenvoudig creëer je ondanks de wat krappe ruimte toch voldoende slaapplaatsen. Bovendien heb je daarmee ook nog genoeg plaats voor andere meubels  (zoals een kast en bureau) in de kinderslaapkamer.

Het geeft veel plezier en gezelligheid 

Van boven naar beneden klimmen en andersom. Heb je bijvoorbeeld een van de stapelbedden aangeschaft dan heeft je zoon of dochter of hebben de kinderen veel plezier. Wat is er nu leuker dan in en uit je bed kunnen kruipen en klimmen. Bovendien schept het samen slapen (de een boven de andere onder) ook een goede familie of vriendschappelijke band. Je zal merken dat het soms nog lang onrustig blijft en je de kinderen veel hoort lachen en praten. Ook dat ze om de beurt samen boven of onder gaan slapen hoort er allemaal bij. Maar boven alles zorgt een stapelbed voor veel onderling plezier en gezelligheid.

Een extra plek om te spelen

Voor een kind dat alleen slaapt is een stapelbed ook ontzettend leuk om aan te schaffen.. Het lege bed leent zich uitstekend als extra speelplek. Er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld alle knuffels neer te leggen of om er samen met een vriendje of vriendinnetje een spelletje te spelen. Eigenlijk creëer je hiermee in een handomdraai een hele leuke extra speelgelegenheid. Daarnaast is er dan ook altijd een bed over. Mocht er een vriendje of vriendinnetje willen blijven slapen dan is dat geen enkel probleem. Er zijn bij Emob stapelbedden die voorzien zijn van twee grote opberglades onder het bed of een open ruimte hebben. Dit geeft genoeg mogelijkheden om verschillende spullen of allerlei soorten speelgoed netjes op te kunnen bergen.

Ook geschikt voor volwassenen op een logeerkamer

Vind je het leuk als er regelmatig familie of vrienden blijven slapen? Maar heb je ook daar maar beperkte ruimte voor? Een stapelbed kan ook dan een hele praktische en fijne oplossing zijn. Emob stapelbedden zijn er ook voor volwassenen. Je kan even naar de website van Emob gaan om er inspiratie op te doen en een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden en de afmetingen precies zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist