Nilson

Ruud van Oosterhout ontwerpt bed-design

Het nieuwste bed ontwerp van Ruud van Oosterhout voor Nilson wordt gepresenteerd in de Nilson showroom te Amersfoort en op het ETC in Culemborg. Het ontwerp kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistisch design. Hierin kan naar keuze een van de comfortabele Nilson boxspring bedden in geplaatst worden. Een mooie combinatie van comfort en design!

Unieke samenwerking
Interior designer Ruud van Oosterhout is een van de toonaangevende ontwerpers die voor Nilson een bedontwerp heeft gemaakt. Hieraan vooraf ging een jarenlange samenwerking in binnen- en buitenlandse projecten. Herkenbaar is zijn voorliefde voor verfijnde eenvoud, heldere lijnen, licht, veel aandacht voor details, subtiele kleurencombinaties en een perfecte balans tussen comfort en esthetiek.

Presentatie ETC Culemborg
Niet alleen in de Nilson showroom in Amersfoort is dit prachtige design bed te zien, ook op het ETC Design Center wordt het Heather bed gepresenteerd. Deze grotere uitvoering van het bed laat zien dat alle gewenste maatvoeringen mogelijk zijn. Door de Nederlandse productie kan elk bed eenvoudig op maat worden gemaakt, met een korte levertijd van 8 weken.

Behang van Selected Wallpapers
Het bijzondere behang werd door Selected Wallpapers speciaal ontworpen en op maat gemaakt voor Nilson. Dit geeft de ruimte een unieke uitstraling en maakt de kamer tot een mooi geheel. Selected Wallpapers is specialist in wandbekleding. Met een uitgebreide selectie van luxe, exclusieve en unieke behangmerken van bijzondere kwaliteit wordt ieder interieur tot in detail aangekleed.

Over Nilson
Nilson is al 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardig slaapcomfort. Alle bedden worden op maat gemaakt van de beste (natuurlijke) materialen en vormgegeven door topontwerpers. De bedden worden met de hand in Nederland geproduceerd. Nilson biedt een uniek concept door een complete collectie hoogwaardig slaapcomfort met luxe bedden en hoofdborden en accessoires zoals meubelen, dekbedden, kussens en bedlinnen. Tot de doelgroep behoren klanten uit binnen- en buitenland: interieurarchitecten, hotels en particulieren. Inmiddels zijn ruim 40 hotels wereldwijd voorzien van luxe Nilson bedden.

Over Ruud van Oosterhout
Ruud van Oosterhout kiest altijd voor eerlijke en duurzame natuurlijke materialen zoals wilde zijde, mohair, Amerikaans notenhout of natuursteen en werkt daarbij samen met de beste vakmensen. Zijn serene witte ruimtes vormen een elegante achtergrond om zijn eigen interieurontwerpen te laten zien, aangevuld met collecties van internationale merken en kunst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist