Hästens bedden

drēmərs

Wij hebben al onze liefde, passie, expertise en al ons vakmanschap gestopt in ieder detail van het drēmər bed. Voor ons komt er met de lancering van dit meesterwerk in het jaar waarin wij ons 170-jarige bestaan vieren een droom uit en kunnen we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Hästens dat speciaal is gewijd aan drēmərs.

EEN KLASSE APART
In het drēmər bed komen de meest verfijnde natuurlijke materialen, zes generaties meesterschap en de creativiteit van de wereldberoemde designer Ferris Rafauli bij elkaar. Het velvet drēmər hoofdbord is naast een kunstwerk op zich ook een waar statement, terwijl de verfijnde biezen en de gedetailleerdheid van de hoekpanelen het uiterste in precisie van onze meesterlijke vakmannen vragen.

Het velvet drēmər hoofdbord is niets minder dan een waar kunstwerk en een statement in iedere slaapkamer. De gebogen velvet panelen en zijvleugels zijn royaal gevuld voor comfort en dragen bij aan een bijzondere slaapervaring. Keuze uit vier opvallende velvet tinten die het drēmər bed helemaal afmaken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist