Bettress

Wakker worden met een glimlach

Onlangs, van 20 op 21 juni 2022, was het de kortste nacht van het jaar! Juist dan, tijdens deze weinige uurtjes slaap, wil je comfortabel liggen en uitgerust wakker worden om optimaal van de langste dag van het jaar te kunnen genieten. Het nieuwe bedconcept Bettress® zorgt hiervoor! Ook na het kortste nachtje word je wakker met een glimlach.

Het innovatieve Bettress® is een no-nonsense bed en koop je altijd compleet: een comfortabele topper, een topkwaliteit matras met daaronder strakke, stalen bedpoten. De hoezen van Bettress® zijn verkrijgbaar in vele (uitgesproken) kleuren en zijn nu ook beschikbaar in twee nieuwe stoffen: Bouclé en Velours. Uniek is dat de hoes van het matras én de topper eenvoudig kan worden vervangen. Handig voor als je een andere sfeer wilt creëren. Bettress® is comfortabel én een trendy blikvanger in de slaapkamer. Gun jezelf een Bettress® en tomorrow is yours!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist