Loof

bed Pure.

Loof is een Nederlands beddenmerk met een familiehistorie die teruggaat naar 1946. Al bijna 75 jaar specialiseert het bedrijf zich in het vervaardigen van duurzame, houten bedden, gemaakt in Nederland.

Het nieuwe model in de collectie is het bed Pure. Het bed heeft iets puurs (vandaar de naam ‘Pure’) en is mooi door zijn eenvoud. Door het integreren van ombouw en poot ontstaat een unieke look die tevens een perfect basis vormt voor het creëren van een eigen sfeer. Het bed past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het Pure bed is gemaakt van gelaagd berken, ofterwijl berken multiplex, met een toplaag van eiken fineer welke is afgewerkt met een natuurlijke olie. Net als alle overige modellen uit de collectie van Loof wordt het Pure bed geproduceerd in Nederland. 

Het Pure bed is leverbaar in de maten; 140/160/180/200 breed en 200/210/220 lang en wordt standaard geleverd met een afneembaar hoofdbord. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist