Verasol Profiline

Een waardevolle en duurzame investering

Wilt u ieder seizoen, ongeacht de weersomstandigheden, genieten van meer leefruimte? Met een Verasol Profiline veranda of tuinkamer creëert u extra ruimte om die dromen werkelijkheid te laten worden!

Waarom kiest u voor de Verasol Profiline?

Wanneer u kiest voor een Profiline overkapping van Verasol, dan kiest u voor grenzeloze keuzemogelijkheden. De Profiline serie is namelijk de meest diverse productlijn van Verasol. Zo is een Profiline veranda of tuinkamer verkrijgbaar in maar liefst vijftien kleuren en verschillende standaardmaten. Ook heeft u de keuze uit zes soorten dakbedekking en oneindig veel opties en accessoires. Naast de standaardmaten leveren wij ook passend maatwerk.

Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij een extra stevige constructie is de Profiline veranda in veel verschillende afmetingen te verkrijgen. Zelfs met een glasdak kan een diepte van maar liefst vier meter gerealiseerd worden. Een zeven meter brede veranda met glasdak behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij hoeven maar twee staanders gebruikt te worden, zodat u optimaal geniet van het uitzicht!

Inclusief inmeten en maatwerk

Wanneer u kiest voor de Verasol Profiline, dan wordt het gemaakte ontwerp gratis ingemeten bij u thuis. Zo bent u op voorhand verzekerd van een passend ontwerp en een vlekkeloze montage, zodat u onbezorgd kunt genieten zonder extra kosten achteraf!

Wilt u meer weten over de Cube veranda? Kijk dan snel op de website van Verasol voor een offerte op maat!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist